Soldeu disposarà en breu d'un nou parc infantilXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo té previst construir un nou parc infantil a Soldeu. Segons va explicar el conseller d’Obres de la corporació, Rafel Casal, malgrat que ja hi havia un parc al poble, aquest es troba “als afores, ha quedat una mica antic i no té un accés gaire fàcil”. Així doncs, la setmana passada es va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’edicte per convocar un concurs públic d’urgència per contractar l’empresa que haurà de fer les obres.

Casal va indicar que la voluntat és situar el parc “més al centre del poble”, així, s’ha optat per destinar-hi uns terrenys que la corporació passada va llogar a la part superior de l’oficina de turisme. Malgrat que els costos finals no es coneixeran fins que es faci l’adjudicació, el conseller va apuntar que preveuen destinar una inversió d’uns 100.000 euros a l’adequació del terreny i, després, caldrà sumar-hi uns 20.000 euros més per tal de dotar el parc dels equipaments escaients. “Dins el possible n’aprofitarem alguns, però també en comprarem de nous”, va detallar, afegint que la voluntat és adequar un espai més agradable i modern que l’actual. Així doncs, també s’hi posaran bancs “perquè els acompanyants dels nens puguin descansar”, a més de papereres i altres elements de mobiliari per tal de fer l’espai el màxim d’agradable i adequat per als infants.

Segons es detalla en l’edicte publicat al BOPA, les empreses interessades a concórrer al concurs tenen temps fins a les 12 hores del dia 16 per presentar les seves ofertes a casa comuna. L’obertura dels plecs està prevista per al mateix dia 16 de juny a les 12.30 hores.

tracking