Societat

Tancada la via ferrada de Sant Vicenç d'Enclar per un robatori

Els operaris del comú van detectar que mancava un tram de cable de la via

Tancada la via ferrada de Sant Vicenç d'Enclar per un robatori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un acte vandàlic va obligar a tancar ahir la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar, a la parròquia d’Andorra la Vella, per motius de seguretat, segons va informar ahir al vespre el comú de la capital a través d’un comunicat a la seva pàgina de la xarxa social Facebook.

Els operaris comunals van constatar a la tarda que faltava un tram de cable de la via i que mancaven “tots els trams de cadenes de seguretat”. “Suposem que ha estat aquesta tarda”, va assenyalar el cònsol menor de la parròquia, Marc Pons, que es va mostrar sorprès pels fets i va indicar que “és la primera vegada” que es troben amb una situació com aquesta, a la vegada que va avançar que “haurem de posar una denúncia” a la policia. Pons va lamentar el fet en una època en la qual es comencen a fer vies ferrades.

En vista de la situació, les autoritats van optar per tancar l’accés a la instal·lació, ja que es “podria posar en perill la seguretat dels usuaris”. Per tal d’incidir en la prohibició d’accés a l’espai pel carrer dels Barrers es va instal·lar un cartell indicatiu.

No hi ha data per a la reobertura. De fet, en el comunicat s’indica que “dilluns es podrà conèixer l’abast de la bretolada i s’avaluarà quan es podrà posar en funcionament de nou la via ferrada”.

Aquest itinerari esportiu d’escalada té 270 metres de llargada i un desnivell de 190 metres. Està equipat amb cables, esglaons i diferents elements de protecció complementaris.

tracking