CAPESA tallarà el subministrament d'aigua a partir de les 22 hores

Les intenses pluges de la tarda han disparat els nivells de terbolesa d'aigua

Les obres del nou dipòsit d'Escaldes-EngordanyCEE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha informat que a partir de les 22 hores d'avui es tallarà el subministrament d'aiguadesprés de la intensa pluja que ha caigut aquesta tarda, que ha disparat els nivells de terbolesa.

Segons han explicat el cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, el riu "baixa molt brut i ens hem vist obligats a tallar el subministrament". Com ha ocorregut en altres ocasions, els talls afectenla major part de la parròquia, sobretot el centre. Les zones d'Engolasters i Els Vilars, en principi, mantindrienel serveija que disposen d'un dipòsit propi.

Des de la corporació s'està pendents de l'evolució de la meteorologia, per la qual cosa se'ls fa difícil aventurar-se a concretar quantes hores durarà el tall.

Per demàtambé es preveuen aiguats fortts a la tarda amb un avís taronja a la zona del Madriu. Aquest fet i la fosa de neu, queseguramentobligaran a CAPESA a allargarel tall en el subministrament.

Tant des de la corporaciócom des de CAPESA, s’activarà el protocol d’actuació per aquests casos: avisant a la població mijtançant els diversos canals disponibles, activant un servei d’atenció telefònica des de la corporació i amb la distribució d’ampolles d’aigua potable (es farà demà a partir de les 10 hores al pàrquing de Caldea), en el cas que fos necessari.

Paralel·lament, el comúdestaca que les obres de construcció del segon dipòsit van "a bon ritme" i concreta que aprincipis de juliol estàra en funcionament. Els propers 7 i 8 de juny es col·locarà la coberta del dipòsit que arribarà amb camions grua de grans dimensions. Per aquest motiu, recorden als veïns de la carretera de la Plana que l’accés estarà tallat a partir de les 8 del matí del dia 7 de juny i la via alternativa per al trànsit rodat serà la carretera de la Comella.

tracking