Ordino ja té el seu mallot commemoratiu

És de tonalitats vermelles i amb la 'O' d'Ordino com a element més distintiu

Mallot d'Ordino pel Tour de FrançaC. G. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú d'Ordino, amb la col·laboració d'Andbank, ha presentat aquest dijous al migdia el mallot commemoratiu del Tour de França. Es podrà adquirir per 38 euros a diversos punts d'Ordino, i és una manera de mostrar que la "parròquia i el país estan implicats" en la cursa ciclista, tal com ha manifestat el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, que ha aprofitat per fer una crida a tota la població per mobilitzar-se durant els tres dies que el Tour serà a Andorra. D'altra banda, el cònsol ha informat que aprofitant l'esdeveniment, se celebraran activitats lúdiques, culturals i esportives tant a Ordino com a Escaldes-Engordany.

A falta de poc més d'un mes per l'arribada del Tour de França a Andorra, el Comú d'Ordino ja té a punt un mallot exclusiu de la cursa, dissenyat amb l'objectiu que es converteixi en un "element commemoratiu que quedi per a la història", ha destacat Mortés. De tonalitats vermelles, amb la 'O' d'Ordino com a element més distintiu, se'n posaran 400 a la venda, a un preu de 38 euros (el cost real és de 60, ha explicat Mortés) i es podrà adquirir a diversos punts de la parròquia.

"L'equip del Comú ens va presentar el mallot, ens va semblar bé i Andbank una vegada més participa a un esdeveniment tan important per al nostre país", ha exposat el sotsdirector de Banca País d'Andbank, Josep Maria Cabanes, durant l'acte de presentació del mallot commemoratiu, que ha tingut lloc aquest dijous al migdia. Mortés ha volgut agrair la participació de l'entitat bancària i ha aprofitat per fer una crida a població, la de la parròquia però també la de tot el país, perquè "es bolqui al màxim amb l’esdeveniment".

D'altra banda, el cònsol ordinenc ha explicat que s'estan preparant diverses activitats lúdiques, culturals i esportives durant els dies que la cursa ciclista sigui al país, i que es faran conjuntament amb el Comú d'Escaldes. També ha explicat que el Tour portarà 4.500 persones d'organització i premsa a la parròquia, i que ja hi ha 2.500 vehicles acreditats.

tracking