Joan Sans denuncia “la gestió pèssima” dels recursos humans

Joan Sans denuncia “la gestió pèssima” dels recursos humansXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller del PS Joan Sans va carregar ahir amb força contra la decisió de la majoria de contractar cinc eventuals durant cinc mesos per reforçar el servei de neteja al carrer. El socialdemòcrata es va mostrar “sorprès” per la notícia i va assegurar que hi ha “una disfunció brutal” de la gestió del comú pel que fa als recursos humans. “Van perdudíssims”, va etzibar, i va remarcar que recór­rer a la contractació de personal “dóna una imatge de gestió pèssima en l’àmbit comunal”. “És d’una poca seriositat impressionant. La paraula que defineix la gestió del personal a casa comuna és disbauxa”, va sentenciar, alhora que va titllar la manera de fer de la majoria de “burla cap a la minoria i la població”.

Sans deplora que la decisió no hagi passat per la comissió d’agricultura, higiene i medi ambient –on la minoria està representada– i critica que el cònsol major, Jordi Torres, al·legui que contracta cinc persones per a un període de cinc mesos perquè el comú no disposa encara d’organigrama. “Fa quatres dies ens va dir que el tindríem aviat. Ara parla de cinc mesos?”, es pregunta, i considera que “no pots sortir a la palestra i dir que no saps quanta gent tens treballant a cada departament de casa comuna”.

El socialdemòcrata admet que “les mancances” en l’àmbit de la neteja al Pas de la Casa i a Encamp “són evidents”, però opina que contractar cinc persones per cinc mesos “és un pedaç com una casa”. “No pot ser que estiguem operant des d’aquesta incapacitat gestora que estem arrossegant des de l’inici del mandat”, manifesta.

Amb tot, admet que “probablement” el PS hauria acatat la decisió de contractar cinc treballadors per reforçar el servei de neteja a Encamp i al Pas “si haguéssim disposat de la informació tècnica, perquè avui no disposem de res”. “Et sents molt menystingut. És trist veure com difuminen el funcionament reglamentari intern del comú”, va reblar. El conseller va denunciar que en el dia d’avui “no se sap quants treballadors hi ha a cada departament perquè s’han mogut moltes peces”.

tracking