Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Queixes veïnals per la brutícia del 'botellón' i en alguns pipicans

Una família reclama al comú pel tall que va patir el seu gos a l’aparcament de la Mola
Alguns veïns d’Encamp han mostrat el seu malestar per la brutícia que s’acumula a la part alta de l’aparcament de la Mola a causa del botellón que hi duen a terme alguns joves del poble. Segons va explicar al Diari una veïna, Cristina Sobre, a la zona s’hi poden trobar de manera habitual trossos d’ampolles de vidre que els joves han trencat. “Els veïns s’han queixat moltes vegades i des del comú no es fa res”, va explicar. Una situació que precisament fa pocs dies va provocar que el seu gos patís un tall a la pota esquerra del qual
  • #2 Roska
    (31/05/16 08:25)

    Quan tens baix de gama en un poble, el comportament és baix de gama. Hi han alguns joves molt mal educats i no sé qui son els pares. Els hi dius quelcom i alguns d'ells ni entenen el català i et contesten de manera molt agressiva. Ho dic perquè m'he trobat amb casos concrets.  Pintades en les parets de cases i d'altres coses. Falta de respecte en molts casos. Una vergonya. Serà difícil canviar el comportament d'aquests tipus d'individus, ja que molts d'ells no tenen arrels i diuen, segons tinc entès que "es foten del país". Doncs, a meditar. Costarà molt a Encamp tornar a pujar ! 

    Respondre
  • #1 Cultura de l'alcoholisme
    (30/05/16 17:04)

    Alcohol: droga socialment acceptada, legitimada i fomentada per els Governs. Foment de la alcoholizació fa unaactitud contradictòria: foment de l'beure, però marginació del ebri . Què és l'alcoholisme?  Una malaltia:  Psicofísica Crónica Lenta Progressiva i Mortal.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts