x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Som gilipolles?

Actualitzada 24/05/2023 a les 06:26
He vist recentment en un diari digital del país (que per, cert, ja li demanaré algun dia al periodista d’on treu aquests documents, ja que a mi no se m’acudiria mai buscar alguna cosa així) un vídeo de YouTube d’un inversor en criptomonedes del qual no surt el nom, però que es fa anomenar Cryptospain, en què diu que Andorra és plena de “gilipolles” i que la meitat de la població és “gilipolles de manual...” Entre altres bajanades, tals com que “Andorra no me gusta, está llena de gilipollas a cada esquina, es un sitio muy pequeño con muchos gilipollas por metro cuadrado”. Es veu que abans ja havia dit també que “Andorra és un carrer amb estancs...” Segons ell, els joves han d’invertir en criptomonedes i anar a viure a Andorra per tributar menys... Bé, que jo cregui, les criptomonedes no tributen. Potser quan es transformin amb euros? D’acord, ho accepto, jo dec ser un d’aquests gilipolles. Encara que no soc jove, ni inverteixo en criptomonedes, ni tampoc sabria fer-ho, ni tampoc crec que pogués fer-ho. Tan sols m’he dedicat tota la vida a treballar honestament, com la gran majoria de les persones que viuen a Andorra. Si som tots uns gilipolles, doncs, encantat de la vida de ser-ho. Tan sols demanaria que aquest “senyor” no vingui mai a viure a Andorra i a Govern, que es quedin amb el seu “careto” (encara que dugui posada una mascareta) per si algun dia se li acut demanar algun permís d’inversió estrangera. Ja que, si acceptem inversions estrangeres d’aquesta mena, aviat potser serem gilipolles més de la meitat de la població. Molt de compte, doncs, amb els permisos d’inversió estrangera.
  • #4 Jo mateixa
    (24/05/23 14:29)

    Doncs jo encantada se la vida de viure en aquwst pais de gilipolles i ser una gilipolla. L' enveja els fa tornar molt molt Gilipolles a ells per no dir una altra cosa. Espero i desitjo que aquest element no trepitgi terra andorrana.

    Respondre
  • #3 Canovas
    (24/05/23 10:55)

    Aquests que inverteixen en criptomonedes es creuen que son la repera i que tothom és idiota menys ells. 

    El temps posa a tothom al seu lloc. 

    Respondre
  • #2 Eduard López Mirmi
    (24/05/23 09:13)

    Bon dia Miquel, bon article, bona resposta. Evidentment crec en la llibertat de cadascú d'establir-se arreu del món. Nomès tres condicions: Acceptar les regles, cumplir-les i estar-hi còmode. Està clar que amb aquestes premises, aquest individu està desqualificat de facto!

    Respondre
  • #1 De tota la vida, del Bronx lauredià.
    (24/05/23 07:35)

    Em sembla a mi que la paraula clau de l'article seria potser "gilipolles". M'ha costat dues lectures esbrinar-ho.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts