x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Alegria a Naturland

Actualitzada 11/01/2023 a les 06:29
A Naturland estan que tiren coets de l’alegria, els resultats segueixen millorant amb l’increment dels ingressos (encara que suposo que això tindrà el seu límit, doncs allà a dalt hi cap el que hi cap), l’afluència ha assolit el seu rècord històric i el consum per visitant també s’ha incrementat... Tot això em sembla mot bé, però el resultat final que tornarà a ser negatiu no permet aquest llançament imaginari de coets. No hem de oblidar que el comú lauredià ja ha programat un incentiu de més de 400.000 euros a afegir a les arques de Camprabassa. Sense oblidar tots els afegits anteriors. O sigui, que segueixen amb la mateixa tònica de sempre, parlar tan sols de visitants i mai del resultat final. En qualsevol societat la xifra d’ingressos o de vendes no representa res en absolut si no es compara mai amb la xifra de despeses. En moltes societats s’intenta salvar-les amb l’aportació dels socis per no haver de tancar-les. Al final, però, sempre sol resultar un error i la pèrdua cada cop és més elevada. Ara bé, en totes les societats, tots els accionistes solen fer aportacions. A Naturland tan sols un accionista les fa, el comú. Tots els altres accionistes no han aportat res en absolut, encara que saben perfectament que la seva aportació inicial no val per a res, no té cap valor. Imagino que encara estaran més contents a Naturland quan puguin afegir els ingressos no recurrents (extraordinaris) amb l’abocador de terres. Però això també te el seu límit, quan estigui ple ja no hi cabrà res més. Tot i així, potser tanquen algun any amb un resultat positiu, tal com van fer el primer any amb els mateixos ingressos no recurrents.
  • #7 Lauredià
    (11/01/23 09:19)

    Gràcies, Sr. Calsina. va dir..
    Sobre Naturland, al debat entre Majoral i Cairat a la televisió del Diari  d'Andorra, Cairat va afirmar amb fermesa que segueix la fallida. A pocs mesos de les comunals i passats fa pocs dies 400.000 euros del comú al parc per mitigar un any més la fallida, crec  que des de DL haurien de defensar sense embuts el tancament de Naturland.

    Respondre
  • #6 Felicitats, Sr. Majoral
    (11/01/23 08:04)

    Aviat coneixerem la data de les eleccions generals. El Sr. Majoral podrà dir al líder de UL i  també de la Terceravia que ha aconseguit l'objectiu principal de la seva administració: que el dia de les eleccions generals Naturland segueixi obert. El tancament seria una nota molt negra al currículum polític del Sr. Josep  Pintat.

    Respondre
  • #5 Canòlich
    (11/01/23 07:54)

    Malament quan l'empresa que ha fet l'estudi de viabilitat de Naturland  estableix que es podria concretar que l'any 2042 s'haurà liquidat el deute del parc.

    Respondre
  • #4 Gràcies, Sr. Calsina.
    (11/01/23 07:48)

    Desperta Laurèdia hauria d'haver insistit sobre la fallida de Naturland als mijants escrits. La situació del parc es pot encarar des de diversos angles. Gràcies, Sr. Calsina, per la seva regularitat a l'hora de valorar Naturland.

    Respondre
  • #3 Elemental, estimat Watson.
    (11/01/23 07:41)

    Maquillen resultats amb 400.000 euros. Cas d'haver-ne tornat a agafar 500.000 els hauria perjudicat de cara les comunals del proper desembre. I si haguessin estat 600.00? Doncs s'asseguraven perdre les eleccions. 

    Respondre
  • #2 canolic
    (11/01/23 07:31)

    si que els hi deuen sobrar els diners i m'explico... vam demanar per celebrar el cumpleanys del meu net, en total 6 menors i llogicament varem trucar a Naturland ja que som de la parroquia.
    La resposta va ser que no tenien res preparat per atendre la nostra demanda i que i podiem anar pagan l'entrada.
    Total que ho varem celebrar a Pal Arinsal on ens van atendre de cine.
    Els infants s'ho varen pasar de luxe i per acarbar-ho d'adobar el servei de restaurant va ser perfecte.
    Una celebració perfecta però fora de la nostra parroquia.
    Que no vengin fum.

    Respondre
  • #1 Coets d'alegria
    (11/01/23 07:02)

    El poble també tirem coets d'alegria. Quin desastre! 

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts