x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Any nou

Actualitzada 02/01/2023 a les 06:12
Comença un nou any i cal desitjar el millor per a tothom i que els desitjos que ens passen pel cap es facin realitat.

Durant aquests dies de Nadal hem gaudit amb la família i amics de dinars, sopars, regals i moltes estones compartides. Moments que ja quedaran en el nostre record per sempre. Aquests records que ens ajuden a fer la vida més amable. Més agradable. Més feliç.

Perquè la vida no sempre és fàcil i cal omplir-la amb experiències que ens ajudin a encarar les dificultats amb més optimisme.

El camí de la vida sempre està ple de pedres i a vegades es fa difícil avançar.

Un cop caiem el que ens queda és aixecar-nos i continuar. Hem de continuar lluitant tant per nosaltres com pels nostres éssers estimats. I valorar el que tenim i no tant el que desitgem i que probablement no podrem tenir. Recordar amb amor els que ja no hi són. Començar l’any amb molta força i evitar que la dinàmica del dia a dia ens faci perdre l’empenta. Estem vivint anys complicats, però la resiliència és una qualitat de les persones i cal desenvolupar-la.

Hem de mirar endavant sempre i només mirar enrere per agafar empenta. Per evitar cometre les mateixes errades. Ja sabem que tenim tendència a ensopegar en la mateixa pedra diverses vegades, però això no ens ha d’impedir continuar.

Hem de saber trobar el valor a les petites coses, aquelles que venen del cor. Aquelles que no es poden comprar amb diners i alhora tenen un valor incalculable. Els somriures, els petons i les abraçades sinceres han de tornar a les nosaltres vides. Hem de repetir que estimem fins a l’infinit totes les persones que ens importen. Aquelles persones que ens acompanyen dia rere dia en els bons moments i en aquells més complicats.

I és que vivim en un món molt frenètic. I hem de trobar temps que ens aporti sentiments positius, sobretot cap a nosaltres mateixos. O bé perquè ens cuidem una mica més, o bé perquè cuidem els altres una mica més. Els desitjos generen satisfacció. I la satisfacció genera benestar. I el benestar genera felicitat.

Hem de voler ajudar sense esperar res a canvi. Respectar igual que volem que ens respectin.

Quan comença un any nou sempre el primer que desitgem és felicitat, amor i salut. Continuem la resta de l’any amb aquests desitjos per a tots.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts