x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Antifutbol

Actualitzada 11/12/2022 a les 06:26
No segueixo el mundial fil per randa. Ja vaig dir el que pensava respecte al fet que es disputi a Qatar (La festa 20/11/22). Dimarts passat vaig veure la pròrroga del Marroc-Espanya, però no la tanda de penals, que va culminar amb el pas a quarts de final de Marroc i l’eliminació de Luis Enrique. Ho escric així perquè, segons d’on bufa el vent, es parla de la Roja o de l’entrenador, confonent interessadament la part pel tot. El fet em va saber greu per dos motius. Perquè la caverna mediàtica-merengue, que l'hi volia des de la primera llista de convocats que va donar com a seleccionador, esperava amb candeletes el moment de saltar a la jugular a l'hores d'ara ja exseleccionador nacional espanyol, per fer-li pagar tots els greuges i sacrilegis comesos contra “l’esperit de Juanito”, per dir-ho resumidament. L’altre motiu, més greu des del meu punt de vista, és que qui hi va perdre més amb el resultat del partit és el futbol. El futbol entès com a esport de creació i entreteniment. Soc conscient que, en la seva màxima expressió, com el mundial, les grans lligues europees o els tornejos continentals, el futbol és un negoci que mou una quantitat indecent de diners. Però el que va fer Marroc durant tot el partit és antifutbol. Sí, ja sé, absolutament reglamentari i legal perquè al final el que compta és el resultat i la resta són collonades. I, si no, que li preguntin a la Grècia vergonyosa eurocampiona del 2004! Però personalment els ho regalo. Malgrat que alguns defensin que aquesta és la grandesa del futbol, hi ha maneres i maneres que David s’imposi a Goliat. I l’antifutbol no ho és.
  • #7 Xavi
    (11/12/22 14:29)

  • #6 Matrix
    (11/12/22 13:32)

    Si mires el mundial des d'un punt de vista culé radical, et puc entendre. Però t'he de dir tres coses: Luis Enrique s'ha eliminat tot solet i no pas només per la seva arrogància. Criticar el futbol de la selecció del Marroc demostra la teva ignorància en aquest esport. I finalment, re-treure la "caverna mediàtica" només pot venir d'un troglodita.

    Respondre
  • #5 Santi
    (11/12/22 12:44)

    A més ens oprimeix el sistema amb crisis, guerres i pandèmies cícliques, més futbol, més esport de masses i espectacles audiovisuals,de quina altra manera una petita minoria podría manejar una gran majoria? Gaudim del pa i del circ, que demà hem de morir.

    Respondre
  • #4 Antifutbol
    (11/12/22 12:39)

    Els del Maroc han vencut el Portugal de Ronaldo que ell Sol cobra mes que tota la plantilla i el cos tecnic del Marroc. Antifutbol son aquestes dives que guanyen per fotre quatre xuts unes millonades que no es mereixen per res. 

    Respondre
  • #3 serni
    (11/12/22 11:39)

    Esta claríssim que les condicions de vida dels treballadors a Qatar van ser horribles i que el mundial el van guanyar a base de suborns. Però és d un cinisme i de un racisme que fa por no veure que la FIFA ha estat corrupta sempre no només amb Qatar. I la falta de crítica a altres països organitzadors. Ara està de moda criticar a Rusia pero al 2018 ningú es va atrevir a fer-ho, tot el contrari. I li puc analitzar tots els mundials fins al més escandalós, Argentina 78 on la FIFA es va possar del costat d'una dictadura terrible. Però el dolent és Qatar, la resta angelets. Va home va.

    Respondre
  • #2 Rufo
    (11/12/22 10:34)

    El Marroc és un just semifinalista. I lo que vostè anomena "antifutbol" només ha rebut un gol i se'l van fer ells mateixos contra Canada. Ojalá guanyin la copa, o almenys la semifinal contra França i es faci una mica de justícia amb aquesta gent meravellosa.

    Respondre
  • #1 Pere
    (11/12/22 10:19)

    L antifutbol es una part del futbol com son totes les altres - i el Maroc pot dir el que vulgui pero estara a semifinals mentre que espanya o mirara des de Casa. I criticar el Qatar es molt facil a veure no dira res que la copa tingui lloc al mateix estats units que ha destrossat iraq Afghanistan yemen o molts altres paisos no ? 

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts