Creat:

Actualitzat:

Després del debat d’orientació política la conclusió és clara: o bé DA i els seus acompanyants de viatge no han entès res de la realitat que estem vivint en el dia a dia la ciutadania d’aquest país, o bé els és ben igual perquè ells ja tenen les espatlles ben cobertes.

D’on trec aquesta conclusió (per a aquelles ments que es pensen que critico per criticar)?

Si només s’escolten els discursos triomfalistes del senyor Espot i dels presidents dels grups parlamentaris que li donen suport, fàcilment es pot arribar a aquesta conclusió: tot va bé, ho estan fent tot molt bé i volen continuar governant així.

Mentrestant, l’altra cara de la moneda som la ciutadania que veiem com cada dia el nostre poder adquisitiu va a la baixa: sous insuficients –no compleixen el que van dir al seu programa dient que apujarien el sou mínim al 60% del salari mitjà–, puja la benzina –la solució estrella és la gratuïtat del transport públic, una mesura que trobem positiva, però no per solucionar el problema de la benzina–, puja la llum, no baixen els preus de l’habitatge –ni tenen la intenció de fer que baixin– i les poques mesures que posen en marxa són mesures inflacionistes que només faran pujar encara més el preu de tots aquests serveis i reduir encara més el nostre poder adquisitiu.

La nostra visió, des del Partit Socialdemòcrata, és totalment diferent i creiem que si alguna cosa ha demostrat DA i el seu equip és que no saben gestionar l’avui. I el més greu, no tenen res per al demà.

Com sempre, des del PS tenim la mà estesa per ajudar pel bé de la ciutadania (si ens volen escoltar, evidentment), i és per això que ens alegrem que hagi acceptat algunes de les propostes de resolució que vam fer al debat d’orientació política, però ens entristeix que se’ns neguin d’altres mesures tan importants com les referents a l’habitatge.

No cal que ens escoltin a nosaltres si no volen (com porten fent des que DA governa), però que surtin al carrer, escoltin la ciutadania i surtin de la seva bombolla.

Perquè Andorra mereix més del que té amb el Govern de DA i els seus Companys de viatge.

* Pere Baró, Secretari d’organització del PS

tracking