TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Creat:

Actualitzat:

Arriba l’estiu, i amb ell les tradicions que s’associen a aquesta estació, començant per les festes majors, però també per altres manifestacions culturals tan importants com poden ser les falles, de les quals puc dir molt orgullós que en formo part.

Més enllà de quina festa major és més divertida per a uns o altres, o quina tradició estiuenca preferim a nivell individual, crec que ens hem de felicitar, com a societat, de poder continuar gaudint de festes i tradicions que mostren d’on venim, ens posicionen on som i ens poden deixar veure cap a on anem.

Queda clar, i des del Partit Socialdemòcrata així ho defensem, que hem d’evolucionar com a societat i legislar segons el moment. L’Andorra d’ara és molt diferent de l’Andorra de fa 50 anys (no fa tant). I cal legislar i adaptar les lleis i normes segons la nostra evolució, encara que a la dreta conservadora que ens governa això li costa una mica més.

Però el que és important és que, avui en dia, els i les joves coneixen el nostre passat com a País, i divertint-se en les diferents festes majors amb els espectacles que s’ofereixen amb els geganters, fallaires, esbarts dansaires i altres grups de folklore popular. Amb aquests no només ens entretenim, sinó que expliquem coses del nostre País i dels nostres orígens. Les festes i les tradicions fan part de la nostra cultura, una cultura que s’ha de cuidar, s’ha de respectar i s’ha d’estimar. I també s’ha de transmetre a noves generacions i a nouvinguts, ja que té també un paper cohesionador importantíssim.

És per això que una societat que vulgui créixer i vulgui evolucionar necessita tenir una cultura forta, i és als governants a qui pertoca apostar cada dia més per la nostra cultura com a part fonamental de la nostra societat. Un Govern que no dona suport a la cultura és un Govern que està portant la societat a repetir greus successos del passat. Si apostem per la cultura, apostem per l’evolució, i així ho hem d’entendre tots: la societat civil, els governs i els polítics andorrans.

Visca Andorra i la nostra cultura. Bones festes d’estiu a tothom.

tracking