Creat:

Actualitzat:

Sentiment agredolç després de veure els resultats de les eleccions al consell d’administració de la CASS del 22 de juny del 2022, no em puc amagar la sensació que alguna cosa no estem fent bé.

L’objectiu de l’Agrupació Sindical és defensar i lluitar pels drets dels assalariats, en aquest cas a la Caixa Andorrana de Seguretat Social. Per això, la meva estupefacció en veure els resultats. La participació ha estat molt baixa, han votat només 2.217 persones de les 76.007 que hi tenen dret i la guanyadora de la branca d’assalariats ha obtingut 245 vots. No obstant, això no ens traurà les ganes ni l’esforç de lluitar pels nostres legítims drets.

Tot i que podem fer una valoració conjunta de la baixa participació, l’Agrupació Sindical ha de fer una valoració a part de com és possible que quasi vam aconseguir més signatures a la presentació de les candidatures que no pas vots a les eleccions; comptant que només amb els afiliats, els diferents sindicats de l’Agrupació Sindical passem dels 4.000 vots.

És un d’aquells misteris de la vida que es donen a Andorra. Sembla que a ningú li importi treballar més enllà dels 67 anys, sembla que a ningú li importi que la pensió mitjana d’Andorra sigui de 650 euros, sembla que a ningú li importi que cada vegada es perdin més prestacions a la branca de salut i sembla que tot l’esforç que estem fent des de l’Agrupació Sindical no tingui el suport que es mereix, lluitant també contra la segona via de caràcter obligatori que en cas d’implantar-se faria que el poder adquisitiu dels treballadors es vegi seriosament reduït. Ja no parlem de les propostes d’habitatge, sobre augment de salari i de més prestacions que s’estan lluitant per intentar de preservar i millorar en l’actualitat. L’únic que demanem des de l’Agrupació Sindical és el recolzament de tots els treballadors i treballadores que dia a dia es veuen afectats per les polítiques neoliberals empleades pel Govern d’Andorra. És tan senzill com això.

tracking