x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Agents d'igualtat

Actualitzada 05/07/2022 a les 06:26
A la lectura del titular de la notícia, veig que en realitat no hem entès res sobre el problema de la violència als centres educatius. És obvi que la ministra Pallarés està vivint intensament la croada particular de mediatització de la seva figura, una vegada s’ha independitzat i alliberat de Liberals. S’entén perfectament, des d’un punt de vista polític, que intenti rendibilitzar les seves intervencions, amb una màxima exposició, en un clima preelectoral. No obstant això, el problema és que optar per instal·lar agents d’igualtat a les escoles respon senzillament a una lectura errònia o falsa, i a no haver analitzat acuradament la qüestió. La violència a les escoles d’Andorra i d’arreu del món ve bàsicament del bullying, que no te gènere i que no te res a veure amb la violència de gènere. El bullying pot desencadenar conseqüències irreversibles com, per exemple, el suïcidi d’infants i d’adolescents, malauradament també a Andorra. Posicionar agents d’igualtat a les aules servirà (o no) per adoctrinar, intentant que els nens portin camises roses i juguin amb nines i les nenes bruses blaves i juguin amb soldats, i poca cosa més; és l’anomenada coeducació, un invent modern que vol implantar la igualtat de gènere on ja n’hi havia. El bullying, però, es persegueix i s’aturarà només si els actors implicats, que no cal crear perquè hi són des de sempre, són vetlladors de les males pràctiques sobre el terreny. Davant d’un ínfim detall cal actuar com policies preventius i també repressius davant aquests vils actes de violència generalment impregnats de covardia.
  • #7 Matrix
    (05/07/22 19:23)

    Dembé va dir..
    Dembe ... lé? El crack ets tu. No t'adones? O ets un conseller socioliberal, aquest invent per marxar i quedar-se amb una cadira "robada" amb la síndrome del dia 25?

    Respondre
  • #6 Llibertat és pensar el que et dictin
    (05/07/22 18:02)

    Sota el mantell d'innocents paraules: igualtat, drets, salut sexual i reproductiva... amaguen postures ideologies, no veritats fonamentades en fets.
    I els nostres fills són el camp d'experimentació per al desenvolupament de les seves teories. Ara amb policia ideològica.

    Avui no sé si la policia moral d'aquest diari em publicarà, però demà aquest comentari pot ser delicte d'odi.

    Respondre
  • #5 Dembé
    (05/07/22 17:31)

  • #4 Matrix
    (05/07/22 15:50)

    Quin tipus de violència ha detectat el Ministeri d'Afers Socials a les escoles? Nens contra nenes? o be violència entre els 100 gèneres que ha identificat la crack Irene Montero? Digui'm Sra. Pallarés!

    Respondre
  • #3 Laura
    (05/07/22 10:36)

    Qui no te feina el gat pentina, la realitat de la ministra.

    Respondre
  • #2 Pere
    (05/07/22 10:35)

    Totalment d'acord amb el teu article, ja està bé de tantes pel·lícules, les coses si es volen aturar i més problemes tant greus, no cal inventar res Sra ministra.

    Respondre
  • #1 1984 Orwell
    (05/07/22 08:59)

    Els agents de camp de la policia del pensament ja són una realitat.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts