x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Eleccions anticipades, no

Actualitzada 16/02/2022 a les 21:28
Jo, sincerament, no estic pensant en eleccions, ni en vots, programes o promeses electorals. Ni faig llistes mentals de possibles números u, dos o tres, ni postulo per a res... Jo estic pensant en el present i en tot el que encara resta per fer, en tot el desplegament normatiu en el qual estem treballant i en què treballarem.

Els amants del futbol són plenament conscients que el partit no finalitza fins que no han passat els noranta minuts, i moltes vegades fins i tot no es guanya fins als penals.

Encara hi ha moltes lleis superimportants per tractar, modificar i aprovar. Grans reptes per assolir com, per exemple, la llei de funció pública, la del procediment contenciós administratiu, la de seguretat de les xarxes, la d’estacions de muntanya o el tan anhelat codi de família, entre d’altres. Un desplegament normatiu tan dens com necessari, que requerirà, sens dubte, el treball de totes les comissions legislatives, per tal d’esmenar i aconseguir l’aprovació de textos tan consensuats com sigui possible.

No em preocupa, per tant, si les eleccions s’avancen o no un mes, dos o tres, sinó el fet que tindran lloc quan totes les fites marcades per a aquest mandat estiguin aconseguides. No pot ser d’una altra manera, tot i ser conscient que la propera legislatura tindrà igualment un llarg camí legislatiu igual d’important, i ho dic precisament pensant en la reforma del sistema de seguretat social, reforma que ja s’ha començat a treballar però que requereix una reflexió pausada i detinguda.

No crec, i espero que no existeixi en el futur tampoc, que cap motiu aconselli o condicioni que les eleccions s’hagin d’avançar. Quelcom que alteri el normal desenvolupament de les funcions de l’executiu i del legislatiu més enllà del que malauradament hem viscut. En qualsevol cas, no ens deixem confondre amb crítiques gens constructives que únicament tindran la finalitat d’aconseguir atenció electoralista.
  • #5 Manel
    (17/02/22 18:31)

    Excusatio non petita..., només esteu pendents de mantenir l'escó. Sou tots uns impresentables, així de clar. A la política, només la gent sense escrúpols.

    Respondre
  • #4 Marc
    (17/02/22 15:48)

    Els hauran de treure amb aiguaras de lo enganxats que estan a la cadira .
    Hi haurà osties pels tres primers llocs de llista nacional de lliberals. Perquè a les comunals sense l'acord amb PS no en guanyen ni una... Espero que l'ESPOT no es begui l'enteniment!

    Respondre
  • #3 Superimportant
    (17/02/22 10:35)

    Cap dels temes que ha mencionat son "super" importants. El tema més urgent és el de l'habitatge i no teniu ni idea de per ón agafar-lo básicament perque no us interessa. 
    Ja direm la nostra quan vinguin eleccions, no és preocupi...

    Respondre
  • #2 Jogo bonito
    (17/02/22 10:07)

    A ningú se li escapa que el “partit” en política és anar fent tiki-taka fins que el cap decideixi xiular el final. Acabar TOTA la feina no és possible ni ho desitja cap càrrec que ocupi una cadira. Ens veiem a les urnes el desembre.

    Respondre
  • #1 Jordi
    (17/02/22 06:54)

    Porteu tres anys i el més calent és a l'aigüera. Ara resultarà que en menys d'un any fareu tota la feina que no heu fet durant aquest temps? Qui s'ho creu això?

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts