x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Poca broma

Després de la tempesta podem sentir l’olor de bosc humit
Actualitzada 05/02/2022 a les 06:15
Sincerament, vull pensar que els que fan apologia de la no vacunació no són conscients de com de fina és la línia de la vida i la mort.

Antònia, quasi vuitanta anys, no es volia vacunar, fumadora i amb nets, la família ho havia intentat de totes maneres, però ella, influenciada per les xarxes socials, decideix no vacunar-se, poc després es vacuna (val a dir que jo mateix li vaig donar suficients arguments), fa poc mesos es va contagiar de la covid-19, constipat lleu i a continuar viva.

Paquito, quaranta-quatre anys, complexió forta, uns 110 quilos, esportista habitual, pare de dues filles de quatre mesos i quatre anys, contagiat de la covid-19 just abans de la primera dosi, hospital, nivell d’oxigen crític, no accepta l’imminent ingrés a l’UCI, li proposen un mètode alternatiu, còctel d’antivirals, sortosament se’n surt.

Sergi, cinquanta-nou anys, agafa la covid-19 abans de la primera vacuna conjuntament amb un fort refredat, més de sis mesos a l’UCI, infeccions derivades de la malaltia, actualment en teràpies de recuperació.

Sergio, uns trenta anys, esportista, va decidir no vacunar-se, contagiat de covid-19, complicacions respiratòries, a l’hospital li recepten medicaments, ara recuperant-se.

David, cinquanta-cinc anys, vacunat, ingrés a l’hospital, proves diàries incloent-hi punxades al fetge per decidir l’ingrés o no a l’UCI, no hi va arribar a entrar.

Jo mateix, vacunadíssim, positiu de covid-19, constipat, mal de cap, mucositat, set dies i a seguir, i com jo molts vacunats i contagiats amb l’òmicron que sortosament hem tingut símptomes lleus.

En un antic article d’opinió us convidava a aguantar, no teníem altra, i ho hem aconseguit, alguns éssers estimats ens han deixat, molts hem perdut els estalvis i negocis, així i tot aquí estem, vius, i després de la tempesta, podem sentir l’olor de bosc humit, de terra i fusta mullada, ens hem enfortit i tenim arrels més profundes. Som, en definitiva, més persones.
  • #4 Montse
    (06/02/22 11:58)

    Higini em decepciones. Respecte a tots es lo primer i segon …mes endavant parlarem de la Plandemia.

    Respondre
  • #3 Gemma
    (05/02/22 22:27)

    De debò ens hem enfortit i som més persones per haver patit la pandèmia? No, si encara haurem de donar gràcies al cel per haver-nos enviat aquest virus...
    Deixeu-vos de monsergues i de l,eslogan aquell de "això ens farà millors" perquè res a veure amb la realitat. La pandèmia ha estat un malson i cadascú ho ha portat el millor que ha pogut i ja està, ni som millors ni som més forts, hem estat fastiguejats al màxim i de l,unic que tothom té ganes és d,oblidar-se de mascaretes, vacunes, distàncies, protocols absurds i recomptes de contagis.

    Respondre
  • #2 Joan
    (05/02/22 11:01)

    Sr Higini ja cansa, no sap parlar de res mes???
    Quin avorriment !!!

    Respondre
  • #1 Anna
    (05/02/22 09:03)

    Gràcies , Higini …ara toca seguir lluitant pels qui ens han deixat i pels que ho han superat.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts