x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Aparcament Prat de la Creu

Actualitzada 10/11/2021 a les 07:07
Val a dir d’entrada que no soc cap entès en els revestiments que s’han de posar al terra dels aparcaments públics, tant a les zones on s’han d’estacionar els vehicles com als accessos a aquestes zones o a les rampes. He rebuscat una mica per internet sobre els materials que s’han d’utilitzar i he trobat alguns conceptes i productes més adequats, però reconec que no entenc gaire què és cada cosa ni la seva utilitat. No entraré doncs a anomenar els materials ni la seva idoneïtat. El que sí que tinc molt clar és que en les reformes que es varen fer a l’aparcament de Prat de la Creu, a Andorra la Vella, no es va utilitzar el material més adequat. Pel que fa a les rampes d’accés a les diferents plantes de l’edifici no crec que hi hagi gaires problemes. Però pel que fa a les places d’estacionament dels vehicles, penso que aquí no s’ha escollit el material que sembla més adequat. Les taques d’oli o les basses d’aigua són contínues, amb el perill que això comporta per als que utilitzem aquestes zones. I l’única solució que han trobat des del comú d’Andorra la Vella és la de tancar continuadament plantes per fer la corresponent neteja i evitar problemes, en lloc d’obligar qui va fer aquestes reformes que siguin les adequades. Quan s’encomana una feina a alguna empresa i sobretot si aquesta feina és per a un ús públic, ha de ser perfecta per al seu ús. I si no és així s’han de demanar responsabilitats a qui ha fet la feina. No dedicar personal del comú a tancar continuadament plantes per fer la neteja i evitar perills. Hi ha uns materials en aquest aparcament que no són els correctes per al seu ús.
  • #6 Diagnòstic equivocat?
    (10/11/21 15:23)

    No entraré amb el tema materials perquè el desconec completament. Però el problema de les taques, es la manca de cura dels cotxes per part dels seus propietaris. És evident que NO ES POT CIRCULAR AMB UN VEHICLE QUE PERD OLI! I aquí el que hauria de fer el comú à través dels treballadors del parking , es revisar quins cotxes perden o li, i pisar una multa dissuassoria a aquests incívics i deixats!

    Respondre
  • #5 Matrix
    (10/11/21 11:40)

    El material és bo, molt bo, el problema és que sigui el material que sigui, amb oli patina...

    Respondre
  • #4 Lluïssa
    (10/11/21 09:52)

  • #3 La solució
    (10/11/21 08:29)

    senyor director la solució és que Andorra entri dins el gran projecte de Països Catalans, juntament amb Catalunya, l'Alguer, Catalunya del Nord, País Valencià, Illes Balears i Franja de Ponent, visca la Catalunya triomfant.

    Respondre
  • #2 d'acord
    (10/11/21 08:23)

    per una vegada estem d'acord Calsina!

    Respondre
  • #1 Toni
    (10/11/21 07:52)

    Es el problema del sistema de clientelisme politic, es posen els Materials que més convé a l'adjudicatari, i que normalment son els que li deixen més marge brut, prescindint de les necessitats reals, i per això tenim el que tenim, i ens va com ens va, i no canviarà.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts