x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
La seca, la meca i...

Aparcaments

Actualitzada 27/10/2021 a les 06:25
Escoltant les paraules de la cònsol major d’Andorra la Vella “s’han de deixar aparcaments als turistes i utilitzar el transport públic”, amb referència al col·lapse de places d’aparcament durant el pont del Pilar, se m’acut una idea: personalment cediré d’ara endavant el meu abonament a l’aparcament del Prat de la Creu als turistes, sempre que em retornin els diners de tots els dies que no l’utilitzo, com ara dissabtes i diumenges, dies festius, vacances i altres dies que no el faig servir perquè no el necessito. Els que estem pagant un abonament tot l’any no hem de cedir la nostra plaça a cap turista ni a ningú, ja que per això l’estem pagant. Fins i tot hi hem de poder entrar sempre, encara que l’aparcament estigui complet o encara que vingui el rei d’Espanya. La nostra plaça sempre ha d’estar reservada. Un abonament en un aparcament que es paga tot l’any ha d’estar reservat tot l’any. No em val tampoc l’explicació que s’estan fent nous pàrquings, com ara el de Santa Coloma amb abonaments reduïts que no estarà enllestit fins al 2022, amb la possibilitat d’agafar el transport públic a 10 cèntims, o l’aparcament del Fener, previst per al 2023. No em val tampoc que em demanin de cedir la meva plaça pagada quan hi ha gent que no cedeix la seva no pagada. Em sap greu per als turistes, a mi també m’agrada allà on vaig poder estacionar tranquil·lament i sense problemes el meu vehicle i a molts llocs troben solucions sense privar l’aparcament a vehicles que el paguen tot l’any i, si més no, els ofereixen una altra possibilitat que no sigui pagar més. Un altre dia parlaré del terra de l’aparcament de Prat de la Creu.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts