Creat:

Actualitzat:

Com si fos una sèrie d’èxit d’una de les plataformes de televisió per internet, fa dies que els mitjans de comunicació ens van servint els diferents capítols. Després de cada lliurament, només tenim ganes de conèixer què passarà el següent i, sobretot, com acabarà. Serà com el final de Joc de trons, o potser com el de Perduts? En tot cas, el serial que ens estan oferint les majories del comú d’Encamp i d’Andorra la Vella juntament amb un cap de Govern inusualment implicat és per consumir crispetes sense parar. La sèrie de l’estiu té un protagonista: el Futbol Club Andorra. I transcorre en tres localitzacions principals: Prada de Moles, a Encamp, juntament amb l’Estadi Comunal i l’Estadi Nacional, ambdós a Andorra la Vella. Els capítols mantenen l’espectador enganxat a l’actualitat i com un bon guió, cada vegada que acaba un aconsegueix que la intriga sigui més gran que quan ha començat.

Deixant el to irònic a banda, quan PS+Independents ens vam presentar a les eleccions comunals del 2019 teníem molt clar que l’FCA havia de seguir jugant a Encamp. A més, també érem (i som) molt conscients que hi ha altres clubs encampadans que necessiten fer ús de Prada de Moles. És el cas del Futbol Club Encamp, amb una gran massa social i una gran experiència per omplir Encamp de canalla i d’acompanyants durant el torneig que organitzava durant l’estiu. Per això, si hagués depès de nosaltres, des del primer minut ens hauríem posat a treballar en la planificació de la millora de les instal·lacions existents i la recerca d’un terreny per construir un camp secundari amb les mínimes instal·lacions per poder entrenar i jugar quan la Prada estigués ocupada.

És una llàstima que ara, un any i mig després de les eleccions comunals, amb l’inici imminent de la temporada, tot són presses, improvisacions i nervis de part del Govern i dels comuns d’Encamp i d’Andorra la Vella i que, per afegir més tomàquet a la salsa, ningú diria que els dos comuns són del mateix color.

tracking