x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La tribuna

No volem els animals?

Actualitzada 01/06/2021 a les 06:40
    Esther Ventura d'Argila
La meva opinió va adreçada només a aquelles persones que tinguin consciència dels animals en especial: honorable cònsol de Sant Julià, director de Naturlandia, consellers i en especial honorable cap de Govern.
Andorra, país privilegiat: Naturlandia, Caldea, estacions d’esquí, parròquies...

Naturlandia: terra de la natura: naturalesa, animals... Aquests animals ara no els volem de cap de les maneres: tema econòmic? No, polític? No... no ho sé.
El que sí que he vist és que els animals que hi ha, i molts d’ells han nascut aquí, estan feliços, tranquils i ben cuidats, i ara els rebutgem.

El que sí que a molts de nosaltres ens falta és consciència, amor i sobretot sentiments cap a una natura de present i futur. Quin tipus de gent voleu que ens visiti a partir d’ara si no tenim animals: ossos, llops... Nens, ja no els podeu anar a veure.
Ahhhh! i la caseta d’en Toni amb tots els seus anys de recerca i compte dels insectes també serà destruïda. Visca el nou món sostenible d’Andorra! Per cert, he demanat suport a alguna associació animalista del Principat i m’han contestat que pateixen. Sort, perquè l’any passat van néixer quatre ossos d’una mateixa ventrada, si no arriben a patir potser en surten més d’una dotzena.

Andorra, t’estimo.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts