x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Junts ho podem fer

Actualitzada 07/05/2021 a les 06:27
D’aquí a cinc setmanes els socialdemòcrates farem el nostre congrés, un congrés que ha de servir per actualitzar i enfortir el nostre projecte polític i el nostre partit. És molt important i necessari que els partits polítics cada quatre anys fem una revisió dels nostres postulats, és important perquè la societat no és immòbil sinó just el contrari, es mou, i els socialdemòcrates que aspirem a ser la primera força del país també hem de fer aquesta posada a punt a la nova realitat. Actualitzar i reafirmar, aquest és l’esperit amb què crec que els socialdemòcrates hem d’afrontar aquest congrés. Actualitzar-se per seduir la societat andorrana, que cada vegada és més progressista i que vol transitar cada cop i més ràpid per ser un país capdavanter amb polítiques que generin noves oportunitats, progrés i benestar per a tota la ciutadania. Per això els socialdemòcrates tenim una gran oportunitat de posar-nos al dia, una gran oportunitat per reafirmar els nostres postulats amb un discurs més fàcil, entenedor i que sedueixi àmplies capes de la nostra societat.

Sabem com governa la dreta. Ho hem viscut els darrers vint-i-vuit anys dels vint-i-sis que tenim Constitució, però això no vol dir que el Govern d’Andorra els pertanyi; potser els socialdemòcrates no hem trobat les fórmules per ser més atractius, per poder ser competitius davant dels nostres adversaris polítics, però aquest congrés ens dona l’oportunitat per establir les bases i poder revertir aquesta situació generant una nova il·lusió amb el nostre partit per poder fer el sorpasso a la dreta andorrana que ja comença a mostrar símptomes d’esgotament i de falta d’idees.

El nostre projecte polític ha demostrat en els darrers temps que és el partit que està més ben connectat en l’àmbit internacional, un aspecte molt important, ja que les fortaleses internacionals es poden traduir i ara ho hem entès millor que mai amb la pandèmia de la Covid-19, en benefici per tota la nostra societat.
Tot projecte polític ha de seduir i això és el que confio que els socialdemòcrates sabrem fer per tal de construir una nova Andorra de la mà de les ciutadanes i ciutadans del nostre país.
  • #17 Que BORDE era mi valle
    (07/05/21 19:32)

  • #16 Vox del nord
    (07/05/21 19:29)

  • #15 QUi vulgui sociocomunisme, a casa seva
    (07/05/21 17:04)

    Lluis va dir..
    Bilis què? perquè no volem sociocomunisme? Ves a pastar tu també. NO VOLEM SOCIALISME A ANDORRA. PUNT!!!!!

    Respondre
  • #14 "ja sabem com governa la dreta" vagi-se'n a pastar!
    (07/05/21 16:22)

    "ja sabem com governa la dreta"????? JAJAJJAJAJAJA Quina dreta si DA n'està plena d'exsocialistes!!???? Miri sr. López, a mi no m'agrada DA i no els votaré mai, però socialisme????? NOOOO GRÀCIEEEES!!!! I si els darrers 28 anys governen partits liberals o no sociates, per alguna cosa serà. Bàsicament, perquè els andorrans volem. Doncs accepti que el seu sostre a Andorra son com a molt 9 o 10 consellers, que les urnes parlen cada 4 anys. I no em vingui amb la xorrada del vot resident, que enlloc els residents poden votar a les nacionals, ja sabem que li encantaria muntar xiringuitos a l'espanyola per poder aplicar el mètode de compra de vots a canvi de residències, però va a ser que NOOOO.

    Fora socialisme d'Andorra!

    Respondre
  • #13 Tens rao
    (07/05/21 13:58)

    Tens raó es socialdemòcrates esteu molt conectats amb comunistes que ja no pinten res a Europa i que son capaços de parla d'Andorra.
    Sr Pere marxi con el moño i deixi la seva plaça a la Rosa que sinó farà desaparèixer el PS 

    Respondre
  • #12 Bla bla bla
    (07/05/21 13:06)

    Lluny de la pell, vosté, el seu partit i les seves idees nefastes fruit d'una ideologia de temps passats, morta i enterrada.

    Respondre
  • #11 Lluis
    (07/05/21 13:05)

  • #10 Que no aporten res ?
    (07/05/21 13:03)

    Josep Maria va dir..
    Que no aporten res ? I tant que aporten, el que sapiguem quin apreci tenen uns i altres a aquest personatge, el seu partit i les idees nefastes pel nostre pais, que propugnen el seu partit i ell.

    Respondre
  • #9 Josep Maria
    (07/05/21 12:24)

    Com sempre, comentaris que no aporten res més que agritud i bilis 

    Respondre
  • #8 Eduard López Mirmi
    (07/05/21 11:19)

    M'agrada i celebro quan parles d'actualizar-se i d'enfortir-se. Els partits han de ser forts, i han de portar propostes realistes a la demanda de la societat, on els electors es reflecteixin, o no, com tu dius, intentant seduir... És la democràcia. Només una crítica: M'agradaria i celebraria que en política exterior es busquessin més consensos i menys "escaparate". És molt demanar, Pere?

    Respondre
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts