x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Monopoli

Actualitzada 31/03/2021 a les 06:22
No es tracta del joc amb daus per comprar cases i altres, es tracta del monopoli d’Andorra Telecom amb les comunicacions. Andorra Telecom vol mantenir el monopoli en el sector de les telecomunicacions quan l’acord d’associació amb la Unió Europea entri en vigor. Moltes vegades ens hem queixat precisament d’això, que sigui un monopoli i no puguem comparar preus o optar per altres companyies més barates. Però penso que això es bo per al nostre país. Personalment crec que Andorra Telecom treballa molt correctament i no ens podem queixar encara que no puguem optar per altres opcions. No he tingut mai cap queixa del servei que ofereixen. Ja sé que quan fa mal temps o molt de vent existeixen fallades tècniques, però penso que el mateix problema tindria qualsevol altra companyia o empresa. Els beneficis d’Andorra Telecom es queden al país i al nostre Govern, fet que ens beneficia a tots plegats. Les inversions que realitza crec també que són força correctes. I els serveis i tracte són del tot correctes també. Res a veure amb la CASS, per posar un exemple negatiu. No puc parlar dels serveis de FEDA ja que em subministra Mútua Elèctrica, també sense queixes per part meva. Algunes persones creuen que aquest monopoli són impostos encoberts. Cap problema si així ho volen veure... Però aquests impostos encoberts ens beneficien a tots i són per al nostre servei. Si deixéssim entrar empreses de fora per eliminar aquest monopoli tan sols ens perjudicaria per molt que els seus impostos es quedessin al país. “Un monopoli no pot ser un negoci, ha de ser un servei.” (Comentari extret de les xarxes socials.)
  • #7 RX
    (31/03/21 13:41)

    Això es comunisme en estat pur; restricció de la llibertat empresarial, preus regulats i mitjans de producció en mans de l'estat

    Respondre
  • #6 Comunica
    (31/03/21 10:17)

    El problema no és monopoli sí, monopoli no... El problema per Andorra i pels ingressos extres que alimenten el Pressupost de l'Estat, digueu-li impostos encoberts o el que sigui, vindrà quan s'hagi d'eliminar el roaming, escenari ben proper i imparable. A les hores la competència lleial entre operadores s'establirà automàticament. S'haurà de ser molt patriota per no baixar a la Seu d'Urgell a contractar amb una operadora, amb forta competència, que ens oferirà més i millor a un preu més econòmic.

    Respondre
  • #5 Xavier
    (31/03/21 10:02)

    RX va dir..
    Jajaja .... la única cosa no contradictoria en la politica andorrana es que sempre beneficia als mateixos, la resta no s'aguanta i entra en contradiccions permanentes.

    Respondre
  • #4 RX
    (31/03/21 09:37)

    Però...a veure, un país que fa bandera de la llibertat individual i sobretot de la de fer negocis lliurement ara es posiciona a favor d'un monopoli....molt contradictori...no ho entenc

    Respondre
  • #3 Toni
    (31/03/21 08:17)

    Es un debat interessant, i ara per ara es un monopoli i es un negoci, i l'estat necessita aquests beneficis per evitar l'augment del deute sobirà, i aleshores es converteix en un impost encobert que paguem les persones i empreses, i que desvirtua la imatge real del país, ja que aquest impost no es comptabilitza al calcular la pressió fiscal d'Andorra, i altres conseqüències com que cap empresa de tecnologia es vol instal.lar en un país on les telecomunicacions siguin monopoli de l'estat, i això es un obstacle molt important per atreure empreses de noves tecnologies, i hipoteca el desenvolupament econòmic futur del país, ja que no atrau inversions i ells son incapaços de generar-les ... i gestionar la situació amb un mínim de eficiència.

    Respondre
  • #2 Private business
    (31/03/21 07:31)

    L'externalització de serveis, la 'flexibilització' dels serveis, inversions de milions d'euros de manera opaca sense edictes, les filials i els partners .... tota una privatització encoberta.

    Respondre
  • #1 Antimonopolis
    (31/03/21 07:18)

    Article desacertat i una mica hipòcrita. És defensa el monopoli de Andorra Télécom però el de feda no perquè ja existeix mútua elèctrica. Tots volem tenir diferents opcions per poder escogir.
    Es cert que la inversió de and Télécom és un plus per l'empresa però no s'ha de tenir por a la lliure competència. Vers al contrari, t'obliga a millorar per no quedar endarrerit.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts