Creat:

Actualitzat:

De conformitat amb els vaivens de la vida, tenim dret a viure segons les nostres pròpies expectatives i arribar al benestar personal mitjançant decisions, que han de partir d’un pla elaborat per la nostra ment i a través de les nostres idees i pensaments.

El primer objectiu a assolir és ser veritables amics de nosaltres mateixos. Això significa franquejar les barreres que ens impedeixen ser sincers al nostre diàleg interior, per així reconèixer en quins aspectes de la vida ens hem equivocat i quines decisions són les encertades i eficaces, per utilitzar-les com a agents motivadors de la nostra aposta cap al futur. Som els arquitectes i constructors del nostre projecte de vida.

La confiança i el respecte per nosaltres mateixos són els dos pilars bàsics d’una bona autoestima, i aquest respecte l’hem de construir de dins cap a fora. Hem de defensar el nostre dret a pensar i actuar d’acord amb el nostre criteri, encara amb el risc de confondre’ns. Aprenem a viure millor comptant amb les eines naturals dels éssers humans: la ment, la consciència, els pensaments i els sentiments.

Però només desitjar no és suficient, perquè la nostra vida canviï hem d’acceptar el desafiament d’erradicar aquests comportaments que ens perjudiquen i actuar amb decisió i seguretat. Aprenguem a raonar conscientment la nostra història, la nostra realitat viscuda, perquè puguem concloure que el benestar i la felicitat són assolibles si ens proposem i si sacrifiquem certes conductes i actituds que ens allunyen de l’harmonia que necessitem, i així poder crear millors moments de la nostra existència.

Som els arquitectes i constructors del nostre viure i, per tant, responsables d’una convivència familiar i social més saludable que faci més grat el nostre futur. Tinguem com a principal propòsit reconèixer-nos com a persones capaces de brindar el millor del nostre ésser i servir amb la major bona voluntat els nostres semblants.

tracking