x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Digitalització empresarial

Actualitzada 08/03/2021 a les 06:22
L’economia mundial ha evolucionat de tal manera que la digitalització de les empreses i negocis s’ha convertit més en una necessitat que en una opció. És tan important, que la supervivència de moltes empreses passa per digitalitzar-se o desaparèixer. La pandèmia de la Covid només ha fet que accelerar aquesta situació.

Però en què consisteix la digitalització empresarial?

Consisteix a redissenyar el model de negoci d’una empresa utilitzant tecnologia per fer-la més eficient i rendible

Però no solament es tracta d’implementar eines tecnològiques, s’ha de canviar la cultura de l’empresa.
Com s’inicia el procés de digitalitzar una empresa?


1. Avalua la teva empresa objectivament: has d’entendre com funcionen els processos de la teva empresa, i fer un Full de ruta del que s’ha de canviar.


2. Donar prioritat al canvi: un cop tens clar el que vols canviar s’ha d’ordenar per prioritats i dedicar-hi temps i recursos.


3. Assignar recursos: la implicació de l’equip directiu és fonamental ja que l’empresa canviarà la seva forma de treballar.


4. Aconseguir talent: la digitalització empresarial no serà una realitat si no es contracta un equip especialitzat que ens ajudi a identificar les necessitats i proposar-hi remei de la millor manera.


5. Millora l’experiència del teu client: és cert que la tecnologia es una part del procés, però un dels motius pels quals fem aquest canvi és per adaptar-nos al que avui volen els clients. És necessari entendre què volen els clients i per què ho volen. Aquestes opinions seran les que ens guiaran en els processos de canvis interns que hem de dur a terme.

La situació viscuda els darrers mesos al Principat ens ha fet ser més conscients de la necessitat de digitalitzar les empreses. Segurament molts us estareu preguntant quin és el cost de digitalitzar l’empresa? Però la pregunta realment important que ens hem de fer és: quin és el cost de NO digitalitzar-la?

*Vladimir Fernández Armengol, Soci Crowe
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts