x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

'Spain first!'

Actualitzada 22/01/2021 a les 21:07
Moltes són les fake news que hem pogut descobrir durant la maleïda pandèmia que ens ha tocat viure, hem hagut de treure la suspicàcia sherlokiana per detectar-ne algunes, que ajudades de les noves tecnologies són difícils de separar de la realitat. Tecnologia que permet fer reviure La Faraona en un anunci de cervesa, per exemple. Altres fake news són més fàcils de detectar si es tracta de neu plastificada en una conspiració global. I és pel meu mur de contenció antifakes que he hagut de visualitzar una vegada i una altra les declaracions de la periodista espanyola Ana Rosa Quintana, i sols després que molts mitjans de comunicació donessin validesa a les declaracions d’AR, a la qual s’han unit Indas i altres oportunistes, he admès la realitat. La pandèmia i l’era trumpista ens ha fet molt de mal, només li faltava afegir a AR: “Spain first!”

Doncs AR, Andorra és un país d’acollida, molts de nos­altres o els nostres pares venim de fora, Andorra és solidari amb els veïns donant-los suport sanitari, Andorra ja no és un paradís fiscal, hem fet els deures i els continuarem fent amb els acords d’associació amb Europa.

(Amb el permís d’en Lluís Llach) AR, “el meu país és molt petit”, tan petit que les empoderades farmacèutiques no signen contractes de distribució de la vacuna per combatre la Covid-19, i així, de manera proporcional, ens han convidat a rebre les vacunes a través dels països veïns, sempre pagant-les, no pateixi, és a dir, tant Espanya com França, mitjançat acords bilaterals i el fons d’accés total Covax, rebran una proporció de vacunes més gran per poder traspassar-les a Andorra, tanmateix Itàlia ho farà amb San Marino i Ciutat del Vaticà, i França amb Mònaco. Recordar-li que aquí les vacunes també aniran a la nostra gent gran, sanitaris, professors, policies, bombers i a la resta de la població quan sigui possible, ara ja podem veure llum al final del túnel, “keep calm”, Ana Rosa, i solidaritat.
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts