x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Deu anys donen per a molt

Actualitzada 19/01/2021 a les 06:11
Entrem al 2021 i això em fa pensar que, ben aviat, Demòcrates per Andorra celebrarà 10 anys. 10 anys governant tant a la majoria de comuns com al Govern. 10 anys en què hem viscut dues de les més grans batzegades de la nostra història, el cas BPA i la Covid-19, però seguim remant. I abans de rebre comentaris negatius, només dir que no tot és blanc o negre en el joc de la política, i que hem d’aprendre a anar més enllà d’una visió minimalista dels fets.

Farà 10 anys que vaig embarcar-me en aquest projecte, i els meus valors no s’han mogut un sol mil·límetre d’ençà que un Carles Enseñat va picar a casa meva per explicar-me un projecte que em va encisar. No vinc de família amb arrels polítiques i, segurament, m’allunyo bastant del perfil que molts us podeu imaginar. Suposo que això ha fet que visqui el dia a dia del partit d’una forma diferent de la que altres haurien pogut viure.

Segueixo amb la idea d’un partit aglutinador, que en un inici sota les mans d’un Toni Martí engrescador va portar gent d’ideologies diferents amb l’interès comú de treballar per una Andorra amb futur. I són aquestes persones a les quals vull agrair el meu aprenentatge durant aquests anys. El Toni és el clar exemple d’un motivador de masses, proper i persona de carrer. L’Esteve Vidal és un cervell amb potes, coherent, dialogant i treballador, amb les sigles del partit al cor. L’Eric Jover és una figura a qui admirar, no només per la seva trajectòria acadèmica, sinó per una faceta camaleònica que s’adapta i que treu resultat de tots els problemes que se li plantegin. El Xavi Espot té un perfil social únic i una oratòria sense rival. La Roser Suñé és una de les persones que em motiven a seguir pensant que la política, encara avui, és al servei del ciutadà i que cada gota de suor té un valor únic si és per al bé comú.

Podria parlar d’altres persones com l’Esther París, que és com una mare política, o el carismàtic Jordi Mas. Però de qui no em vull oblidar és de persones com la Gema, que han fet possible aquests 10 anys i, sense la qual, no sabria dir si avui dia continuaríem parlant de partit.

* Jordi Ribes, Secretari de comunicació de Demòcrates
  • #5 Rita
    (19/01/21 16:35)

    Jordi, sempre has estat un  valor per a DA, llàstima que no se t'hagui tingut en compte.

    Respondre
  • #4 Manel
    (19/01/21 16:32)

    Sempre veig que opineu des de l'absolut desconeixement ! Aquest noi no és - el que escriu- gens pretenciós. De fet porta 10 anys i mai se l'ha reconegut la seva tasca a la formació Tu que crítiques no tens ni idea ...

    Respondre
  • #3 Això sí que és saber sobar
    (19/01/21 11:58)

    Mare de Déu quina bona llepada acaba de fer aquest per esegurar-se un bon futur, avui as trepat fins al cim, tens la vida assegurada, a veure si n'apreg

    Respondre
  • #2 Ho podies dir mes alt , pero no mes clar
    (19/01/21 10:33)

    Toni va dir..
    Ho podies dir mes alt , pero no mes clar, segur que t has quedat curt enumerant coses, per exemple el catala..mai haviem arrivat en aquesta situacio, la politica neoliberal de DA, l importa mes l economia que l idioma que es parli... a nivell mediambient, tambe la politica neoliberal prioritza l economia..potentziant el forn incinerador i el gas..energia fossil , principal motiu d escalfament del planeta...el tema lloguers mereix un Capitol apart..com prioritzen lo privat a lo public (no entenen la paraula SERVEI sino sempre pensen en DESPESA)no estan per la labor de pisos socials al estil JOVIAL..com no volen que el mes te mes pagui estem en un atzucat...podiam anar seguint en tots els ambits..sobretot el que si hi ha es MOLTA SUPERBIA (el govern dels millors)

    Respondre
  • #1 Toni
    (19/01/21 08:59)

    10 anys i majories absolutes donen per a molt, però només heu continuat fent la viu viu, per. Continuar mantenint els vostres privilegis. Cap reformat important de l'estat, del model de negoci. La Covid ho ha posat en relleu, pitjor encara heu venut la nostra sobirania. 

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts