TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Creat:

Actualitzat:

Em permetreu avui començar aquesta columna d’opinió amb la versió catalana d’aquesta mítica frase del entrenador de futbol Louis van Gaal: “Tu sempre negatiu, mai positiu”, quan en una roda de premsa es va adreçar a un periodista per dir-li que sempre veia i constatava la part negativa de tot. Ara, amb la maleïda Covid, els termes positius i negatius tenen una connotació ben diferent. Quan algú és positiu significa que ha estat contagiat pel virus. El fet de ser negatiu és bo, bones notícies... Soc negatiu... Però el problema és que moltes vegades les terribles circumstàncies que ens envolten ens atorguen un halo de negativitat que regeix les nostres vides i moltes vegades no ens deixa veure la llum al final del túnel.

Si espereu unes línies amb un tarannà polític que descrigui, engrandeixi o critiqui els esforços de la classe política no cal que continueu llegint, perquè en aquesta columna únicament parlaré d’una actitud davant els problemes, d’una actitud de vida, la positivitat davant l’adversitat. I parlo d’actitud perquè crec que en aquests moment toca defensar l’interès públic davant dels interessos propis. Perquè amb la nostra actitud podem canviar el curs dels esdeveniments, de la nostra vida, però també de la societat.

Som el que pensem i el fet de basar els nostres pensaments en negacions, crítiques i sempre veient el costat dolent de les decisions polítiques, els comportaments i les opinions dels altres fan crear-nos a nosaltres mateixos i a les persones que ens envolten un neguit que, lluny de beneficiar-nos, no ens deixarà afrontar els problemes i poder buscar solucions.

És difícil no enfonsar-se quan s’ha perdut un ésser estimat. O quan els problemes econòmics et porten a una situació difícil, però cal seguir lluitant, perquè entre tots aconseguirem sortir (i espero sincerament que sigui aviat) d’aquest problema que afecta la població mundial. Virtus Unita Fortior.

tracking