x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Ara no toca

Actualitzada 03/11/2020 a les 21:05
El Nadal a Andorra la Vella ha de ser vistós tant si com no. Volen donar una sensació d’optimisme que ara mateix ningú té. Però hi ha coses que no toquen, i muntar una nòria ara mateix no toca. “Un reclam de Nadal”, en diuen... Deixant de banda que muntar aquest artefacte a la plaça de la Rotonda no penso que sigui una de les millors opcions, per la seva inseguretat evident, ja que seran molts quilos de ferralla damunt d’un pont, no crec que sigui ara mateix el moment més adequat per fer-ho. Fins i tot a la ciutat de Vigo, on presumien de les millors instal·lacions nadalenques, han optat per cancel·lar-ho i deixaran tan sols la il·luminació. Han tirat endavant una atracció sense les mesures adequades i pendents de la decisió tècnica sanitària, sense els protocols pertinents i sense encomanar-se a ningú. Què pretenen? Es tracta d’una idea completament oposada a les mesures de seguretat actualment establertes, com ara el tancament de bars i altres negocis d’oci. Molt agosarat em sembla tirar endavant un projecte amb tota l’oposició ciutadana. Què passarà si no obtenen els permisos convenients? A qui se li acut gastar més de 100.000 euros en una idea nadalenca que ara mateix, repeteixo: no toca? Estic d’acord en la idea de l’arbre de Nadal i els llums, però no en una nòria i un megabross (atracció de fira), quan actualment i per motius evidents de seguretat no es permet treballar els firaires. Ara mateix no toca dedicar la feina i els diners comunals a aquestes atraccions incompatibles amb la situació sanitària. Segons ells, es pot pujar a una atracció però no es pot anar als bars?
  • #2 Just
    (04/11/20 15:08)

    Em fan riure tots aquets enginyerets que de cop en saben més d'estructures i de resistencia de materials que els propis professionals. Sr Calsina, vosté creu que no ho han mirat aixó? De veritat aquest sosté aquest argument. Doncs el trobo ben pobre.

    Si toca o no toca, en podem parlar. Potser no. Tampoc tocava tenir atraccions i firetes a Escaldes al mes de juliol, no? O potser em dirà que si...segurament em dirà que si perque defensa uns altres interessos.


    Sr Calsina, la situació sanitaria va canviant i cal adaptar-se. El que potser cal avui, no es recomanable per demà. Però s'ha de tenir ben treballat in case of...

    Respondre
  • #1 Experts
    (04/11/20 08:09)

    Ben senzill, a la nòria s'hi pujaria amb mascareta, als bars no.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts