x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Amb més diàleg tot seria més fàcil

Actualitzada 30/10/2020 a les 06:24
No es pot obviar que la gestió d’una crisi com la de la Covid-19 no és, per a res, una tasca fàcil. Segurament cap dels governs disposa tampoc ni d’una vareta ni de solucions màgiques per a la seva gestió. Per tant, davant d’aquesta realitat, vagi per endavant el respecte cap a la feina que fan tots aquells dirigents i tècnics que estan al capdavant de la gestió en els seus respectius països inclòs, evidentment, el nostre.

Mirant la gestió que els diferents governs fan hi ha una cosa que no deixa de sorprendre’ns del que està passant a casa nostra. Molts caps de Govern del món, excepte algunes i poc admirables excepcions, intenten fer partícips els grups de l’oposició de la gestió i com-parteixen informació i les decisions que van prenent, ni que sigui per protegir-se i per corresponsabilitat de les actuacions davant les dificultats existents.

Per tot això no s’acaba d’entendre l’actitud arrogant i poc dialogant del nostre Govern; no és que no escolti els grups de l’oposició, em fa la sensació, pel que ens han fet saber també que tampoc escolta en moltes ocasions els diferents sectors de la societat andorrana que demanen, raonablement, mecanismes de comunicació en la presa de decisions, i fins i tot tampoc al mateix personal sanitari i mèdic; el tancament dels bars d’un dia per a l’endemà, la incertesa en què viuen molts autònoms o la manca de comunicació amb el personal sanitari són només dos dels exemples.

Em fa la sensació que té una línia traçada i que tant hi fa el que vagi passant; que el Govern de dretes Espot-Gallardo té el rumb fixat i no pensa ni escoltar ni dialogar amb la societat andorrana per anar-nos acompanyant emocionalment i econòmicament.

Crec sincerament que en l’hora greu en què està el país necessitem més diàleg entre els diferents grups polítics, tal com vàrem fer per tal de signar aquesta setmana l’acord per la negociació d’un acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea, i menys comunicacions autocomplaents que ni salven vides ni resolen la situació de les economies domèstiques i empresarials. Si treballem plegats dins d’un marc de confiança i de respecte institucional mutu, estic segur que Andorra i la seva ciutadania en sortiran beneficiades.
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts