x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Fluir en l'amor de parella

Actualitzada 29/08/2020 a les 06:26
Fluir amb la teva parella requereix aprendre a estar sintonitzats i completament involucrats amb cada detall de les dues vides. Fluir és crear una aliança que serveixi tant per gaudir en complicitat com per afrontar adversitats i poder assolir aquest estat emocional de diverses maneres. Mantenir diàriament converses íntimes i interessants amb la persona que estimes t’ajudarà, de manera senzilla i gratificant, a reduir l’estrès i a guanyar en complicitat, afecte i compromís. L’estat de flux en parella és aquesta activitat significativa a tots els nivells possibles en què et sentiràs no només feliç i satisfet, sinó que també tindràs la clara sensació que vas pel bon camí en el teu viatge compartit per la vida.
Encara que amb personalitats diferents, l’important són els objectius semblants. Ser parella no implica pensar de la mateixa manera, ni tenir exactament els mateixos gustos; l’imprescindible és compartir valors, metes i tenir el mateix rumb. Recorda sempre que l’amor es treballa a cada moment, tenint cura dels detalls, sent proactiu, afinant la comunicació i traient instants a la rutina per poder compartir temps de qualitat amb la persona estimada.

Desenvolupa les teves competències per saber afrontar els desafiaments al costat de la teva parella i concentra’t a saber esquivar les dificultats de manera conjunta. Si bé això no s’aprèn d’un dia per l’altre, són els moments complicats els que ens posen a prova, quan emergeix el millor o el pitjor de nosaltres mateixos. Sigues hàbil a l’hora de donar suport, de comunicar, d’arribar a acords i, sobretot sent capaç de veure sortides, en lloc de problemes davant l’adversitat. Al cap i a la fi, fluir en l’amor implica no només saber avançar quan tot és plàcid i segur, sinó també saber superar els obstacles de la vida.
Tingues en compte que l’amor es troba, però la felicitat de la convivència ha de treballar-se a diari.
  • #1 Conxita
    (30/08/20 02:09)

    Gràcies J.C Sasplugues, per els teus articles interessants , respectuosos i al menys objectius, estem cansats d'articles ignorants....atrevits, 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts