x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Carnets d'andorranitat?

El tripartit de dretes vol silenciar el Consell General
Actualitzada 29/05/2020 a les 09:27
El Consell General és la nostra institució més important, la més estimada i al voltant de la qual s’ha anat construint la història del nostre país; alhora és un dels parlaments més antics del món i motiu de gran orgull per a tots al nostre país.
És per tots aquests tant i tan importants arguments que és especialment greu la deriva autoritària a la qual fa temps que DA abans i l’actual majoria ara ens estan abocant; cada cop som més el que tenim la sensació que el que es vol en realitat és silenciar i reduir a la mínima expressió el paper del Consell General.

D’ençà de l’inici de la crisi de la Covid aquesta tendència s’ha vist encara fins i tot incrementada amb una llarga inactivitat de l’activitat parlamentària i dels mecanismes de control de més de 50 dies, amb un abús de la legislació pel procediment d’extrema urgència i necessitat (que no permet presentar esmenes a l’oposició) i finalment el molt preocupant fet que des de la majoria i molt especialment des del Govern no s’accepten ja les discrepàncies i posicionaments diferents; només es demana submissió! i això ben entrats en el segle XXI crec que no és tolerable perquè aquells qui també ho estan intentant no són precisament un model a seguir; el patró seguit és ben bé el mateix; davant la manca d’arguments es recorre a l’ús partidista d’un patriotisme molt mal entès des del meu humil entendre.
I quan això passa és quan realment em preocupo de veritat; perquè em recorda èpoques pretèrites o les actuacions que estan duent a terme els líders més autoritaris arreu del món que s’escapen del debat polític amb arguments de confrontació i divisió apropiant-se de la bandera i del patriotisme i que acaben pretenent donar carnets de bons i mals ciutadans, i això és justament el que aquests dies el tripartit de dretes està fent pretenent donar carnets de bons i mals andorrans en funció de si estàs d’acord o no amb les decisions que aplica el Govern.

I el que és encara més contradictori és aquest ús partidista d’un patriotisme mal entès i les constants apel·lacions al Virtus Unita Fortior que amb tant d’orgull tenim tots a la nostra bandera, és justament l’oposat al que en realitat fan dividint la societat i deixant l’oposició al marge de tota decisió. Visca Andorra, estiguis d’acord o no amb els postulats del Govern!
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts