x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Tancar fronteres

Actualitzada 25/03/2020 a les 06:50
Ja fa un parell de setmanes, personalment creia i així ho deia, que calia tancar les nostres fronteres, que era molt senzill, tan sols en tenim dues. I de moment no disposem ni d’aeroport ni d’heliport, ni tampoc de transport marítim ni fluvial. No comparteixo doncs les declaracions del ministre portaveu, que defensa no haver tancat les fronteres, argumentant que hauria posat en perill alguns elements com tenir dificultats en la importació de mercaderies o posar en risc el moviment per motius sanitaris i dels fronterers. Quan es parla de tancar fronteres no vol dir exactament aquesta excusa. Vol dir controlar l’entrada al nostre país, deixant passar les importacions que ja venen degudament controlades, deixant passar també els sanitaris i els fronterers. Vol dir no deixar entrar cap turista per cap motiu, deixant el pas lliure tan sols a les persones amb residència andorrana. Segurament s’hauria hagut de controlar vehicle a vehicle, o potser tan sols els de matricula estrangera o el transport de viatgers. Aquest fet, segurament hauria provocat cues (ara mateix de ben segur que no, ja que la gent es queda majoritàriament a casa seva), però no estàvem acostumats a les cues? Quin problema hi havia de posar un control a les persones? Penso que el motiu era que a Espanya i a França encara no ho havien fet. Si continuem amb aquesta por de què diran els països veïns no anem bé. Si continuem amb el mirall ficat, sobretot amb Espanya, estem equivocats. Hem de decidir ja d’una vegada per totes prendre les nostres pròpies decisions i si als Coprínceps els molesta, sempre poden plegar.
  • #4 Castellano Comunero
    (25/03/20 14:08)

    Benjami. va dir..
    Segur que no hi ha paraula de ministre que sempre sigui paraula de déu, peró el que está ben demostrat és que no hi ha cap paraula de Déu.

    Respondre
  • #3 Benjami.
    (25/03/20 12:34)

    Tota la raò.expressar una opinió no és criticar,i totes les opinions són benvingudes,no hi ha paraula de ministre que sempre sigui paraula de Dèu.

    Respondre
  • #2 Sergi
    (25/03/20 11:31)

    Opinió poc acertada de l'autor. No es el moment de crítiques sinó d'ajudar i intentar contribuir. Molta decepció de gent que inclòs en moments complicats es dediquen a criticar sempre. No pots destacar cap punt positiu? No tot s'hi val i menys en moments actuals. Diu molt de cadascú i de les seves reals intencions.

    Respondre
  • #1 Prat
    (25/03/20 11:24)

    Mira noi, ara n'hem après i la próxima crisis ja ho farem millor

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts