Foc i lloc

Tornen a Andorra, i de nou se sorprenen

El Cirque és clau per mantenir la imatge que al país sempre hi ha activitat

Creat:

Actualitzat:

El Cirque du Soleil seguirà a Andorra, almenys dos estius més. Una gran notícia, ja que ho farà amb més espectacles (de 22 a 26 funcions amb la introducció de quatre diumenges), fet que n’acaba reduint el cost global per nombre de representacions.

A més, la companyia canadenca canviarà el seu emplaçament habitual, l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella, pel de l’antiga plaça de braus, just davant de l’edifici de Govern. Una decisió que posa fi a la controvèrsia que generava la fins ara ubicació, tenint en compte les pèrdues econòmiques que implicava haver de tancar tants dies l’aparcament, i les molèsties que causava als veïns de la zona. “Estaven saturats”, a paraules de la cònsol Conxita Marsol.

El Cirque du Soleil ha estat els darrers anys una peça fonamental per al turisme i per a la imatge que projectem a l’exterior. Ens ha donat notorietat i ha creat un pol d’atracció de visitants, que ha beneficiat serveis i esdeveniments que tenen lloc durant les mateixes dates. Perquè quedi corroborat en xifres, prop de 650.000 persones van veure l’espectacle l'any passat i es va assolir una ocupació del 97% de les places.

Segur que hi ha d’altres opcions que el Cirque, però ningú pot dubtar que portar la companyia canadenca, la més reconeguda del món, és una aposta segura. I més tenint en compte que cada any ens sorprenen amb un nou espectacle, canvi de música i acrobàcies.

Hem de continuar amb la imatge que a Andorra sempre es fan coses, que sempre hi ha moviment i múltiples opcions per a les persones que ens visiten. Els turistes que tornen al nostre país després d’uns mesos se sorprenen perquè sempre tenen activitats noves a fer. I el Cirque és un element molt important dins d’aquesta dinàmica.

Venen per veure què els oferim de diferent, de nou.

A més, s’ha de mantenir aquest element distintiu de la gratuïtat del Cirque. És determinant. Perquè un cop venen aquí per veure l’espectacle ja tenim tot l’engranatge d’hotels, restaurants, botigues i oci en marxa per generar despesa entre els espectadors.

Benvingut sigui, per tot plegat, el Cirque du Soleil.

tracking