x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La tribuna

Messi

Passaran molts anys i sortiran grans jugadors, però estarem molt de temps per veure un jugador tan carismàtic i diferent
Actualitzada 03/03/2020 a les 20:21
Lionel Messi complirà, el pròxim mes de juny, trenta-tres anys. Tots els socis i simpatitzants del Barça esperem que continuï al club i que encara puguem gaudir del seu joc durant uns quants anys. Perquè és evident que jugadors com Messi, que marquen tant la diferència amb els altres, apareixen molt pocs cops a la vida. De fet, futbolistes tan complerts com Messi n’hi ha hagut pocs; segurament els podríem comptar, sent generosos, amb els dits d’una mà. Així que l’entorn culer pot estar més que content i gaudir, encara, dels anys que ens queden.
El Reial Madrid, equip amb el qual va jugar diumenge, està fitxant innumerables jugadors joves; tots amb la intenció de no perdre’s el pròxim Messi (també el Barça ho fa, no en la mateixa mesura). En qualsevol cas, facin el que facin, de Messi sols n’hi ha un. Passaran molts anys i sortiran grans jugadors, però estarem molt de temps per veure un jugador tan carismàtic i diferent. I, al meu entendre, no es tracta de fitxar a dojo, sinó de tenir molt bon ull, i el més important, molta sort per trobar un altre futbolista tipus Messi.

L’astre argentí va arribar a Barcelona amb 13 anys. En el primer partit de prova amb l’infantil A va marcar sis gols. Tot un fenomen a qui van aconseguir convèncer perquè es quedés.
Amb Messi hem tingut el millor Barça de la història; un Barça que durant molts anys ha ofert un joc que entusiasmava. No hem guanyat tantes Champions com hauríem desitjat, segur que no, però almenys no hem viscut aquells anys en els quals, els qui tenim una edat, vivíem esperant que caigués una miserable lliga cada 14 o 15 anys. També és veritat que els temps han canviat i el futbol no està tan sotmès a circumstàncies alienes al mateix esport. També l’aparició de la tecnologia permet apropar-se a una realitat esportiva més justa.

Per conclure, acabo igual que he començat. Hi ha jugadors que saben allargar la seva vida esportiva fins quasi els 38 anys. Tot sembla indicar que Messi pot anar per aquest camí. Cristiano Ronaldo, l’altre gran futbolista de la dècada, té 35 anys i encara rendeix a un nivell molt alt. Per què no esperar el mateix de Messi? Tant de bo el vegem en actiu uns quants anys més.
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts