Les set claus

Un projecte de centre reformista

Els temps ens demanen posar-nos d’acord i ser conscients del moment que hem de gestionar

Creat:

Actualitzat:

Per a les últimes eleccions nacionals del mes d’abril d’enguany no vaig dubtar ni un minut a sumar-me a l’equip del Xavi Espot, en aquell moment com a suplent a la candidatura d’Andorra la Vella, i tampoc ho he fet ara quan m’han ofert l’oportunitat de treballar, encara de més a prop, amb els companys i companyes de Demòcrates. Ho he fet perquè crec en aquest gran projecte de centre reformista que encarnem.

Començo aquesta nova etapa molt il·lusionada i respectuosa del càrrec que se m’atorga, acompanyada de grans persones, totes elles compromeses amb un projecte polític però, sobretot, amb una visió del país inclusiva, solidària i competitiva que ens ajudaran a fer una Andorra millor per a tothom.

Ens posem tots en marxa, a més, amb l’aval dels companys i companyes del partit, que han vist en aquesta nova executiva, votada al congrés de divendres passat, un equip que representa la transversalitat i la pluralitat de la qual va néixer Demòcrates. Amb un lideratge fort i responsable, com és del Xavi Espot, el nostre cap de Govern; l’experiència d’un home sòlid i exigent, amb una dilatada experiència política, com el Jaume Serra; la determinació i el sentit d’Estat de la Roser Suñé, l’empenta i la visió fresca del Jordi Ribes, la Cristina Serra i el Marc Jové; o el compromís incondicional del Nino Marot i del Daniel Mandicó. També comptarem amb la inestimable experiència i vocació política de l’Eric Jover, de la Mònica Bonell i de l’Àngel Mortés. En definitiva, una executiva representativa d’allò que és un partit arrelat al seu origen però situat per treballar decididament per assolir els reptes de futur.

Amb aquest equip obrim una nova etapa en la qual toca posar-nos, més que mai, en el lloc de l’altre, i ser generosos a l’hora de treballar per allò que sigui millor per a Andorra. Els temps ens demanen posar-nos d’acord i ser conscients del moment decisiu que hem de gestionar.

tracking