Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Tens raó Noemí, avui dia tot pervertit pel negoci. El sentit comú absent. Tenim la sort de viure en un lloc privilegiat pel que fa als bons aliments, i sucumbir al marketing de productes aliens amb l'excusa de "saludables", com si els productes autòctons en fóssim Menos. Quan la norma més bàsica és menjar el que es propi de la zona i de la temporada i menys floritures fruit del marketing global, que acaba sent del tot insalubre i d'efectes Perversos, ja que parles per ex. de la quinta amb aquesta moda l'únic que hem aconseguit és arruïnar als indígenes de les zones autòctones (els explotadors globals han desfet l'equilibri) i, de retruc, els pagesos d'apropar que cultiven els cereals propis de la mediterránea, perquè els explotadors globals han desviat el consum, i els consumidors, de fàcil contestar,saltant-se una de les normes aludidos bàsiques. Tot per seguir cegament les "modes i cants de sirena" interessats i sense criteri...i finalment "experts" que poc se'n saben.
Respondre
Fàcil d'entendre,primer ens enverinen amb aliments processats i després ens envien amb Déu amb els medicaments que 'curen', en fi, és que s'obstinen que som massa,coses del control demogràfic.
Respondre