x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Els finals

Actualitzada 20/05/2019 a les 20:37
Tenim un problema gros amb els finals. Abans, tothom els acceptava amb esperit olímpic i sense rebequeries. Un llibre s’acabava com s’acabava, una pel·lícula tenia el final que tenia, un procés de negociació política es resolia com es resolia. Tothom, naturalment, n’estava més o menys content i més o menys satisfet en funció de les expectatives que hi havia dipositat. Podia sortir bé i llavors la cosa era fantàstica. Si no, mira, resignació i a esperar que la propera vegada anés millor. I si podies posar-hi alguna cosa de la teva part, perfecte. Ara no. No sé si és cert que la societat s’ha infantilitzat en aquest sentit, però bé ho sembla.
No es tracta de ser conformista, que és una actitud tova i acomodatícia, sinó ser resilient, capaç d’acceptar les contrarietats que t’ofereix la vida amb esperit crític i voluntat de canvi. Abans-d’ahir a la matinada es va emetre el darrer episodi de Joc de Trons. Si han anat a esmorzar a algun establiment públic és probable que la cosa hagi estat comentada entre tallats i minis de formatge. Tota aquesta vuitena temporada (i final) ha estat amenitzada per les queixes d’una legió d’espectadors que s’han sentit molestos per la deriva d’alguns dels personatges, que no els han semblat bé els girs del guió i han dit de tot als pobres guionistes, que deuen haver suat tinta per mirar d’acabar d’una manera digna i plausible aquelles més de setanta hores de metratge. Sí, a mi també m’hauria agradat que el Quixot no es morís, i que el complot de Von Stauffenberg contra Hitler del 44 hagués sortit bé. Però la vida, ai, és com és i va com va.
  • #2 Imbécils rematats
    (21/05/19 12:41)

    Deia Albert Einstein que només hi ha dues coses infinites, l'univers i l'estupidesa ... I és que no hi ha res que es propagui més ràpid que l'estupidesa col·lectiva, el trending topic, els memes i el viral normalment és el més simple, vanal , estem davant el fenomen de la imbecil·litat,ser imbècil està de moda, el sigues tu mateix i el pensa per tu mateix ha passat a la història.

    Respondre
  • #1 sense principis
    (21/05/19 10:33)

    mare meva quina mediocritat de text. Es pot escriure només per diners, però s'ha de fer molt millor

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts