Les set claus

La vaca no dona llet

Els ciutadans expressen el seu descontentament

Creat:

Actualitzat:

Els empleats actius i jubilats, els pensionistes, petits i mitjans empresaris, i ciutadans en general, expressen un descontentament legítim per poder tenir els mitjans per viure amb dignitat i per obtenir més justícia social. Aquest descontentament, la Unió Sindical d’Andorra l’entén i fa servir el legítim dret de la protesta ciutadana durant diverses accions socials, a través de molts dies d’acció i protestes frustrades.

I a través de la seva indignació fan que la Unió Sindical d’Andorra estigui al servei dels empleats i ciutadans, per un món de progrés i justícia social. Prenent totes les iniciatives necessàries per permetre a aquells que lluiten per organitzar-se, assolir les seves demandes justes.

Enfront d’unes polítiques totalitàries imposades per unes polítiques arcaiques que només afavoreixen una petita part de la societat andorrana en detriment de la resta.

Avui en dia la petita i mitjana empresa comença a patir les conseqüències de dependre únicament i exclusivament del turisme sense tenir en compte la realitat del producte intern, és a dir, la classe treballadora que forma la societat andor­rana. Aquests i el seu volum de recursos ha de representar un tant per cent significatiu per a l’economia del país, però cal que el Govern faci els deures i que la classe mitjana andorrana tingui el suficient poder adquisitiu per anar a portar ajuda a la tan escanyada i afeblida petita i mitjana empresa.

És un peix que es mossega la cua i per tant ni les perruqueries ni el comerç de proximitat ni els bars i restaurants no aixecaran el cap fins que el Govern no entengui la magnitud del problema. Allà on no n’hi ha no en pot rajar i per molt que intentem munyir la vaca no donarà llet ni del dret ni del revés.

tracking