x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Foc i lloc

2018-2019

De balanços, victòries, derrotes, dubtes, escletxes i façanes
Actualitzada 29/12/2018 a les 06:50
Cap d’any. Moment de balanços. Balanços globals (la setmana vinent, l’any vinent) i personals (avui). En l’àmbit professional i en l’arena pública, el meu 2018 ha anat extraordinàriament bé. A la feina, projectes que m’engresquen, projectes grans i rellevants que em posen al límit, que em testen, que em repten, que em fan sentir que aporto alguna cosa, que em diverteixen i em permeten aprendre cada dia, dubtar, compartir equip amb professionals de molta vàlua. I fora de la feina principal, mil coses més. Tornar a donar classes de manera regular, sobre una disciplina apassionant, amb un grup que m’ha ajudat a créixer. I continuar rebent classes, continuar aprenent un munt de coses de les profes, de les compa­nyes, de tants llibres interessants, dels que habiteu amablement les xarxes, dels amics, de les meves filles… Poder, per fi, iniciar-me en la recerca, amb temes menors de moment, però amb projectes compromesos pels propers anys que m’engresquen d’allò més. Quanta recerca que encara manca per fer a casa nostra… També ha estat un any en què han esclatat les demandes d’assessorament en les poques tecles que toco: amics, desconeguts, mitjans, institucions que et fan saber que et valoren i que et demanen un cop de mà. No deixa de sorprendre’m (principalment perquè em costa adonar-me que m’he fet gran). I el millor de tot: el 2018 ha estat l’any en què he continuat escrivint i en què m’he permès somiar en altres llenguatges artístics… I tot plegat, sense renunciar a una sola gota del meu projecte principal, que el tinc a casa. I sabeu què, que malgrat tot no sé si ha pagat la pena. Que malgrat aquest recull de petites victòries tan car­regoses que encara no sé per què accepto desplegar-les aquí, acabo l’any esgotat de mi mateix, fart de mi mateix, amb ganes de perdre’m de vista una bona temporada. I llavors, la pregunta: com s’ho fan els altres? I del balanç a la prospectiva. Començarem l’any amb unes eleccions a l’horitzó i (porra) amb tot un seguit de candidats encantats de conèixer-se a si mateixos, expressant zero dubtes, negant qualsevol escletxa i jo, senzillament, o no m’ho crec o m’horroritza que ens pugui governar algú així. Ja us avanço que el primer candidat que em demostri dubtes serà qui obtindrà el meu vot.
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts