x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

He pres una decisió

Afronto les eleccions des del punt de vista personal; l’objectiu seré jo mateix
Actualitzada 28/12/2018 a les 06:48
He pres una gran decisió. I ho tinc claríssim. L’any 2019 serà un any de dues eleccions, possiblement a l’abril se celebraran les generals i al desembre les comunals. Serà una gran oportunitat.
Fins ara sempre havia cregut que dedicar-se a la política era una mostra de civisme. Dedicar el teu temps personal per defensar una ideologia i un projecte polític és un motor per a contribuir a la millora de la societat. De la mateixa manera que qui fa voluntariat a la Creu Roja, pertany a alguna associació que ajuda les persones, la participació en la vida política hauria de formar part de la mateixa categoria de contribució altruista a la comunitat.

Però estar sempre amb el cap ple de pardals, defensant unes idees d’igualtat i de justícia, cansa molt. Creure que tothom: un venedor d’una botiga de roba, un cuiner, un enginyer, un petit empresari, un treballador per compte propi o un gran empresari; imaginar que un propietari de pisos o un professional liberal tots poden viure amb dignitat en aquest país, és senzillament desbordant. Lluitar per un model de país modern i a la vegada respectuós amb la nostra història és esgotador. Pensar a millorar la nostra petita societat de 70.000 persones tenint-les en compte totes i tots, és una quimera que no porta enlloc.
Per això afronto les dues eleccions des d’un punt de vista estrictament personal. S’han acabat les ideologies, els colors, la recerca d’equilibris perquè totes les ciutadanes i ciutadans avancin a la mateixa velocitat… El meu objectiu seré jo mateix.

M’acostaré als qui m’ofereixin més. Una plaça ben amunt a les llistes electorals, un lloc de síndic, un ministeri o una secretaria d’Estat. Tampoc li faré el lleig a algun càr­rec en alguna parapública, ambaixada o organisme oficial. Un contracte com a assessor tampoc està malament. Un cop calentet al meu despatx, seré el més obedient. Prometo lleialtat i defensaré i votaré el que calgui per a no perdre la plaça que tant m’ha costat guanyar. I no penso aspirar a qualsevol cosa, tinc un bon paquet de vots fidels a aportar al projecte que més em convingui. A partir de l’1 de gener em poso a disposició del millor postor. Escoltaré totes les bones ofertes.
Que tingueu un bon dia de Sants Innocents. I un bon inici del 2019 ple de salut.
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts