x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Bon Nadal!

Primer de tot vull desitjar un molt bon Nadal a totes i tots els ciutadans d’Andorra
Actualitzada 24/12/2018 a les 06:41
El Nadal no deixa de ser un temps de bons desitjos, de bons missatges d’amor, d’esperança que el futur sigui millor, o d’un futur que no sigui pitjor, d’amor i on de forma generalitzada, la família i persones estimades es troben més a prop.
Però els bons desitjos no ens han de fer perdre de vista que hi ha persones que no el poden gaudir com la resta, potser perquè la família és lluny i no pot passar aquests dies amb ells, per malaltia pròpia o d’algú, perquè algun familiar o ésser estimat ja no es troba entre ells, o bé perquè la situació que passen fa que no el puguin gaudir amb la felicitat i alegria que ho omple tot o, simplement, perquè els toca treballar.

Hi ha un sector de població especialment vulnerable. Sabem que hi ha entitats públiques i privades i persones que intenten pal·liar la situació d’exclusió social que viuen aquestes famílies i els ajuden a poder gaudir del Nadal. A més, aquestes festes tornen a evidenciar els problemes socials i la solidaritat de l’esperit nadalenc es torna a centrar en els més necessitats.
Perquè ha de ser un temps de generositat, de solidaritat, d’acompanyament entre tots. Moltes vegades podem fer gestos insignificants per a nos­altres però molt valuosos per a qui els rep. Perquè ajudar a fer feliços els altres ens fa més feliços a nosaltres.

És aquesta felicitat que no es pot comprar, però té un valor incalculable.
I moltes vegades aquests gestos de generositat no costen diners, costen l’esforç de fer-ho, de pensar-hi, de voluntat.

Vull felicitar tots els que de forma altruista dediquen part del seu temps a ajudar les persones més desafavorides.
També és un bon moment per pensar en l’any que s’acaba i en el que ens ve per davant: nous reptes i propostes, revisió del que hem fet o no, en definitiva, una anàlisi de l’any que està a punt de finalitzar.

Per acabar vull tornar a desitjar-vos unes bones festes, que pugueu passar-les en companyia dels vostres éssers més estimats. Us ho desitjo de tot cor i us vull recordar que podem construir des del respecte i la implicació. Tenim un futur que l’hem de construir entre tots i per a tots, fent d’Andorra un lloc millor, i aquest és el millor regal que podem compartir.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts