Creat:

Actualitzat:

Amb tot el que molts dies els mitjans de comunicació em descobreixen, una grisa i pudent nebulosa envaeix els meus sentits. Us parlo d’un malestar emocional que em deixa força malhumorat. Massa sovint m’arriben notícies que em provoquen la sensació que el món es va trencant a poc a poc, de què acceleradament es van perdent els principis bàsics universalment acceptats d’una civilització en ordre, d’un planeta que hauria d’avançar vers el progrés i el bé comú.

Però malgrat tot això, als qui pensem en positiu, no ens està permès arrugar-nos, no tenim el dret de quedar-nos immòbils sense actuar.

Davant les males notícies, intenta caminar plàcid entre el soroll i l’adversitat. Medita, reflexiona i actua amb fermesa contra tot el que creguis injust. Escolta sempre els altres i procura mantenir magnífiques relacions amb tothom. Siguis cada dia la millor versió de tu mateix. Evita les persones tòxiques que et vulguin fer renunciar a les teves il·lusions. Mai et rendeixis davant d’un propòsit, i gaudeix tant de l’èxit com del camí que t’hi ha portat. No t’enceguis amb la idea de ser un heroi, i sigues prudent en les teves decisions. Troba en l’amor l’eix més important de la teva vida. Fes cas als consells que et va dictant la teva pròpia experiència, no trobaràs cap universitat millor que la de les teves pròpies vivències. No oblidis mai que no estàs sol, i que per damunt de tot has de respectar al teu pròxim. Cultiva la fermesa de l’esperit, perquè et protegirà de les adversitats no previstes. Viu sempre acompanyat dels teus amics i de les persones estimades, doncs moltes pors neixen de la soledat.

Malgrat totes les farses, les injustícies i les barbaritats que ocorren, aquest segueix sent un món fantàstic. Ets un ésser humà, un element important d’aquest fantàstic univers, i que té tot el dret d’estar en aquest món i de viure-hi en pau.

Bones Festes!

tracking