paraula i vida

Nadal… tots els dies de l'any

Podem tenir en compte una sèrie d’idees perquè sigui ple no només per fora, sinó també per dins

Creat:

Actualitzat:

Estem a la segona setmana d’un temps molt especial per als que seguim Jesús de Natzaret, el temps d’Advent, un temps d’espera i preparació per a la vinguda-arribada del Senyor. Tota gran festa té una preparació i nos­altres estem començant aquesta preparació.

Podem tenir en compte una sèrie d’idees perquè aquest Nadal del 2018 sigui ple no només per fora, sinó també per dins.

En aquest Advent, porta la iniciativa estant alerta durant aquestes setmanes de preparació del Nadal per pensar en el present apuntant cap al futur, i quan arribi el Nadal celebra’l en família, amb els amics, amb els éssers estimats perquè la resta de l’any Jesús estigui present en el quotidià, dia a dia.

Porta la iniciativa… per preparar una festa és necessari tenir disposició i ganes per afrontar aquest gran esdeveniment. No deixis que siguin els altres els que participin en aquesta preparació, porta la iniciativa i pren partit a casa teva, a l’escola, a la feina, de com preparar el Nadal perquè tots puguin gaudir-lo.

Estigues alerta… de vegades l’aparat que envolta les festes fa perdre el sentit de la celebració. Quants participen en el banquet d’una boda sense pensar en la pròpia celebració? Doncs que la preparació externa de l’entorn acompanyi la preparació interna de l’ànima.

Pensa en el present apuntant cap al futur… L’arribada de Jesús significa alguna cosa a la teva vida, no és així? Doncs projecta aquesta festa que estàs preparant per a l’any 2019 que comença. Quins plans de la vida de Jesús pots millorar en el teu dia a dia a partir del Nadal? Pot ser un bon moment per posar-ho en pràctica.

Celebra en família… el Nadal és la celebració per excel·lència de la família; una família que creix; un Pare que ens envia el seu Fill. No pot ser un bon moment per gaudir encara més dels moments amb la gent que més estimes? Que el goig de la festa escalfi el sentit familiar de la celebració.

Que Jesús estigui present en el quotidià… els profetes anunciaven l’arribada d’un Salvador que havia d’alliberar el poble d’Israel. Arriba Jesús a la teva vida? Si uns altres que no el coneixien ja ho anunciaven: com pots anunciar-ho? El millor anunci és traslladar-ho a la vida de cadascun de nos­altres i anunciar també Jesús amb la seva vida i el seu testimoni.

Ajuda, resa, ofereix, comparteix, dona gràcies, dona, demana, saluda, llegeix, estima… però sobretot obre el cor a Jesús perquè ell neixi també al teu interior. Que la teva Vida es converteixi en moments inoblidables que aconsegueixin un Nadal de 365 dies.

Si volem... podem.

Feliç Advent camí cap al Nadal!

tracking