x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Pobre Sant Julià!

Quin exemple pretenen donar quan no són ni capaços d’entendre’s entre ells
Actualitzada 10/10/2018 a les 21:01
Fa uns mesos vaig escriure un article titulat Laurèdia en Comú?, en el qual explicava que el partit al regne del comú de Sant Julià s’hauria de qualificar de matrimoni fallit, tenint en compte la poca unió existent entre els seus membres. Però ara han passat uns mesos i crec que cal anar més enllà en la crítica, ja que el fet que hi hagi certa desunió política de la majoria no perdona les barbaritats que actualment s’estan duent a terme amb diners comunals, ni les declaracions que es poden llegir a la premsa. En efecte, després de l’intent fallit del ràfting (que ha tingut cert cost –estudi tècnic, inici d’obres, salari dels assalariats comunals que han treballat en el projecte, etcètera– que m’agradaria conèixer però que estranyament no ha transcendit), ara toca l’enllumenat del Tobotronc, que s’ha realitzat sense esperar que el Govern autoritzi l’ús nocturn del giny (uns 50.000 euros, segons he pogut llegir a la premsa). Això, sumat al fet que els càr­recs electes es desacrediten constantment entre ells, dona una imatge molt penosa de la par­ròquia i dels lauredians. Pobre Sant Julià! Fent un breu resum de la situació actual, tenim doncs dues conselleres apartades de la junta de govern i de les decisions més importants que es prenen en l’àmbit parroquial (i potser és un bé per a elles finalment, tenint en compte que sovint són desencertades), que expliquen sempre que poden la seva situació a la premsa i declaren que a partir d’ara aniran per lliure, un conseller que crida qui vol escoltar-lo que el Govern boicoteja els projectes lauredians i uns cònsols major i menor que els desacrediten, al·legant que les dues primeres estan plenament integrades a la majoria comunal i que el dar­rer només ha expressat opinions personals. Quin exemple pretenen donar entre tots a la ciutadania, quan no són ni capaços de comunicar i d’entendre’s entre ells? I quina imatge donen de nosaltres, els lauredians?
  • #3 Sant Julia SL
    (11/10/18 10:42)

    L imatge de Sant Julia es la que es, sou una parroquia SL, societat Limitada, sempre han manat els mateixos, sou el “jardi” public dels Pintats and company,,..ara teniu un circ, normal els “amos” no els agrada que uns “desconeguts” vinguin a la seva “parroquia SL” a fer politica, i han ficat tota la M al ventilador, que funcio 7 dies sobre 7 a la premsa. Si al final ha de tornar als “vells” temps Pobre Sant Julia altre cop.

    Respondre
  • #2 Montserrat
    (11/10/18 08:37)

    Si govern finalment autoritza l'enllumenat del Tobotronc, és necessari que al mateix temps exigeixi les modificacions de seguretat que el Tribunal Superior reclama en la seva sentència definitiva del primer accident al Tobotronc. El tex és molt clar: "adopció d'altres mecanismes de seguretat com existeixen en altres atraccions, com seria un sistema de retenció més eficaç que un simple cinturó de seguretat o el fet que els trineus gaudissin d'un petit carenat o d'un altre sistema de protecció dels peus". Paraula del Tribunal Superior.

    Respondre
  • #1 Josep
    (11/10/18 08:19)

    L'expressió anar per lliure té generalment connotacions negatives. Contra la decisió dels cònsols, les conselleres defensen, per lliure i molt encertadament, que el projecte de la tirolina el pagui Naturlandia i no el comú. El valoren positivament, però que el parc pagui l'estudi de viabilitat (400.000 euros) i la seva possible construcció futura ( cinc milions d'euros). Els lauredians ja tenim gairebé el 90% de les accions de Naturlandia! Sí, pobre parròquia de Sant Julià.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts