Creat:

Actualitzat:

“El conseller de Cultura de Sant Julià va assegurar que al voltant del 25% dels hotels de la parròquia laurediana compten amb el segell cicloturista, que acredita que l’establiment està adaptat a les necessitats dels turistes que visiten el país per fer rutes de bicicleta, uns visitants als quals el conseller assegura que el comú es vol orientar.”

En primer lloc, qui és el conseller de Cultura per parlar de turisme, hotels i bicicletes?

En segon lloc, per què surt constantment ell fent rodes de premsa en lloc dels cònsols o els consellers pertinents?

En tercer lloc –i aquí seré molt esplèndid– a la parròquia tan sols hi ha tres hotels, és a dir, 1 d’adaptat (soc generós amb els percentatges). Si comptem els hotels allunyats, però que pertanyen a la parròquia, són 7. És a dir, 2 d’adaptats (torno a ser generós amb els percentatges).

Un hotel adaptat a les necessitats dels turistes ciclistes vol dir que poden pujar les bicicletes a l’habitació per l’ascensor? (No ho invento, s’ha vist en la Vuelta). Vol dir que disposen d’un traster per guardar bicicletes? (N’hi ha un efectivament, però normalment hi guarden altres coses).

Què vol dir exactament?

A Sant Julià no tenim adaptat ni el pas dels ciclistes. Si passen pel mig del poble no els podem avançar, pel túnel no hi poden passar, al suposat carril bici que va fins a la frontera no hi caben i a les rotondes desapareix.

Territori ciclista, en diuen...

Senyor conseller de Cultura, dediqui’s a la seva feina i als dos llocs, a ser possible. Tot plegat, em recorda un acudit d’un conseller de Cultura en un restaurant (vegeu Internet).

tracking