x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

La caiguda del núvol

Actualitzada 20/07/2018 a les 20:23
El famós projecte d’edifici singular al centre de l’avinguda Meritxell, el Passeig de Gràcia andorrà, es suspèn. Sorpresa, boques obertes i explosió de reaccions. El sobrecost de les propostes presentades, una desviació de més del 40%, i la mala valoració de la propietat delegada del projecte en són el motiu. El director d’Andorra Telecom compareixia, sol, després del consell d’administració per fer pública l’anul·lació del projecte The Cloud. Se li ha de reconèixer el mèrit de saber aguantar amb elegància les preguntes i donar les argumentacions oportunes davant la pressió, però no s’entén com no estava acompanyat d’algun membre de Govern per donar les explicacions polítiques, ja que el projecte és una aposta política. El titular d’Ordenament Territorial feia declaracions, en la roda de premsa posterior al consell de ministres habitual dels dimecres, conscient –suposem– de l’error, o fruit de la pressió. Des de l’inici, la incertesa ha fet ombra a aquest projecte. Ha estat qüestionada la seva viabilitat i canviada nombroses vegades la funcionalitat: empreses tecnològiques, el casino, un auditori... són algunes de les propostes que han sonat. Que no tothom ho veia clar dins i fora del Govern és evident, i la rumorologia era intensa, però el que és incomprensible és que s’hagi arribat tan lluny en estudis i la publicitat exagerada que s’ha fet del projecte. Recorda les èpoques del metro aeri o l’edifici dissenyat per Frank Ghery que havia d’acollir l’arxiu nacional. Obres que han quedat en programa de les campanyes, en el record de les hemeroteques.
  • #3 Justice
    (21/07/18 15:40)

    Espero que quan s'acabi aquest mal son que ens està fent passar Demòcrates per Andorra, Antoni Martí, Jordi Cinca & co., facin neteja a la ràdio televisió pública i el partit que entri faci una valoració amb consciència de la fuga de cervells que hi ha hagut i a la gent que alguns s'han entestat en bloquejar l'accés per treballar-hi. Ara teniu por del canvi? Me parto y me mondo.

    Respondre
  • #2 Desdedins
    (21/07/18 13:49)

    Fins ara Gemma més aviat feies de porta veu  del govern,ara que es veu la disbauxa i que bufen vents contraris sembles canviar de parer.em fa vergonya aquets tipus de periodista.

    Respondre
  • #1 Bicefàl
    (21/07/18 12:26)

    Gemma, em sorprèn que ara estiguis escrivint això. Has vist que perillós que és ser del club dels amiguets?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts