x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Viatge cap al precipici…?

El Govern de DA no veu quina és la realitat que ens envolta
Actualitzada 20/07/2018 a les 07:04
La suspensió del projecte de The Cloud ha provocat un notable terrabastall polític pel que suposa, entre altres qüestions, de mala gestió, de malbaratament de diners públics i de ceguesa del Govern davant del que era una evidència per a molts. Tanmateix, en realitat es tracta només d’un exemple més (de major volum econòmic, això sí) de la forma de fer en el dia a dia d’un executiu que no té cap mena de consciència de l’entorn ni de la realitat que es viu al nostre país.
L’actual Govern té una total manca d’empatia amb el dia a dia dels nostres ciutadans, com ho demostren les seves polítiques en matèria d’habitatge, de pensions o de treball davant la precarietat laboral creixent. Però és que, a més a més, no dona cap mena de valor als nostres diners (que ells gestionen temporalment per compte nostre) ni tampoc cap a l’esforç que suposa el treball diari d’assalariats, autònoms i empresaris per tal que aquest acabi revertint en ingressos per a l’Estat. Podríem posar molts exemples, només em referiré a alguns dels darrers, com ara l’heliport, la despesa de l’AREB, el descontrol a l’àmbit sanitari, la declaració d’interès nacional de la plataforma de Soldeu i altres projectes grandiloqüents no realitzats, com ara ha passat amb The Cloud, com la font de colors. La seva actual gestió i el globus propi en què es troben tancats es pot equiparar amb un règim feudal, ja que s’han autoinstal·lat en un altíssim pedestal on els ciutadans, segons ells, no estem per res al seu costat, sinó molt per sota i ens emplacen a aixecar el coll per tal de poder-nos-hi adreçar. No escolten ningú!, ni a col·lectius, ni a partits polítics i, encara molt menys, a les demandes i preocupacions del gruix de ciutadans. Avui en dia s’han convertit en un perill per al país enmig d’una necessitat d’aparença i de grandesa global i de la voluntat de lluïment personal i d’autocomplaença hedonista, especialment visible en alguns ministres.

El que realment necessitem i hem de fer és gestionar entre tots amb humilitat, de forma eficaç alhora que prudent i amb una necessària –vista la nostra mida– senzillesa, prudència i proximitat per acabar entenent on cal i on s’han de destinar efectivament recursos defugint de tota aventura grandiloqüent i de l’actual constant improvisació.
  • #6 Xavier
    (21/07/18 02:30)

    Voto perque els propers politicsque ens governin, mai els que hi ha ara, es facin carrec amb els seus bens dels extres que vagin sobre els presupostos del estat. Es a dir, deficit que el paguin a les seves esquenes, superàvit que es quedin el 20%. Segur que tots dimiteixen....

    Respondre
  • #5 All Bran
    (20/07/18 14:39)

    Ja estan aqui els nens del DA, criticant la noticia dels PS, a les 07h30 el mati, per esmorza All Bran i un kiwi, wc i despres a escruire que tanta rabia a dintre t esta fent mal. Bondia. 

    Respondre
  • #4 Tela
    (20/07/18 14:14)

    Carles va dir..
    En realitat, aquest comentari va pels primers 3 comentaris:
    Sens dubte, aquesta legislatura ha sigut un desastre. Sembla que vosaltres heu viscut, aquests darrers 7 anys, un mandat amb Demòcrates per Andorra de "jolgorio y regocijo". Senyors/es, cal un canvi i el més aviat possible. Que passin un bon dia.

    Respondre
  • #3 Carles
    (20/07/18 10:25)

    El precipici sería que vostè governés...

    Respondre
  • #2 Jep
    (20/07/18 09:44)

    Ojo al dato! Diu que la font de colors no es farà? Demani que és el Mur que han fet al riu entre el pont de París i la rotonda. Jo no tinc tant clar que sigui un projecte aturat del tot. Igual el fan amb nocturnitat i alè hop! Ja s'han gastat un milió i mig més (fins la propera riuada que s'ho emportarà tot). Demani, demani...

    Respondre
  • #1 Mai més PS
    (20/07/18 07:39)

    Humilitat? Vostè sap el que és? Clar que no! Vostè només està al costat de les persones que li aporten un benefici electoral o portar-lo al poder. Faci un favor al país i retiri's de la política. Ja no hi ha cabuda a la seva demagògia barata. 

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts