Creat:

Actualitzat:

Ara mateix sembla que la solució a tots els mals que pateix la parròquia de Sant Julià de Lòria hagi d’estar centrada a fer quelcom entorn del riu Valira. Un cop ha quedat constatat el fracàs del projecte de ràfting, que no serà cap ajornament, sinó una anul·lació, es vol fer una mena de parc lúdic de tipus familiar amb atraccions, amb canoes, caiac... i no sé què més. Com si el riu fos un llac. Sincerament, no acabo de veure què és el que s’hi pot fer de “tipus lúdic familiar” en un riu que baixa molt ple i ràpid quan plou i amb poc cabal quan no plou. Amb pocs espais naturals a l’entorn i envoltat de ciment, de carreteres, de túnels i de desviacions.

En lloc de preocupar-se pel nul comerç, pels hotels tancats, per la manca d’aparcament en alguns llocs, per la famosa desviació tan mal engiponada, etc... ¿Els mandataris lauredians es centraran en el riu Valira ?

Després de l’engany amb el conseqüent fracàs de Naturlandia, després de l’engany amb el projecte de ràfting –també amb fracàs encara que no s’hagi consumat, ja que s’han dilapidat un munt de diners per condicionar el riu i pagar lloguers d’edificis que no serviran per a res–. ¿Ara ens volen tornar a enganyar de nou amb un projecte de parc lúdic al riu Valira?

I així anar passant els dies i la legislatura. Després ja tornaran de nou la pandilla d’UL a acabar d’ar­reglar-ho tot.

Ara que, potser millor que s’ho mengin ells tot amb patatetes.

El riu Valira no és la solució a res, tan sols és això, un riu.

tracking