Creat:

Actualitzat:

Tots els líders de veritat saben que darrere dels seus temors es troba la fortuna i l’èxit.

Si et resisteixes a les pors, elles seguiran trucant a la teva porta. Si les persegueixes i t’enfrontes a elles, creixeràs com a ésser humà. En realitat les teves pors representen grans oportunitats per conèixer-te millor, per evolucionar a ser una millor persona.

Quan estàs davant de la dificultat, quan més respecte et fa allò que tens per davant, quan et trobes en una situació delicada, quan més por tens, quan creus realment que allò no està fet per a tu, que no hi estàs preparat, que no tens capacitats, que mai no hi arribaràs, quan la teva ànima creu que no hi ha sortida, quan desconfia, llavors és realment quan més viu estàs. És llavors quan experimentes un creixement interior accelerat. És llavors quan expandeixes de forma important totes les teves capacitats.

Si t’hi atreveixes, si fas el pas, si decideixes creure en tu mateix i fer el salt, sortiràs propulsat en direcció cap a un rendiment molt superior del que generes habitualment en circumstàncies normals. Si t’apropes amb constància i perseverança a allò que et fa por o respecte, i ets capaç de vèncer la teva resistència natural, en sortiràs vigorós i molt més capacitat.

Les condicions difícils milloren les teves habilitats, descobreixen els teus talents amagats i eleven el teu rendiment. I, per descomptat, et preparen per fer front a noves dificultats de calibre superior. Difícilment viuràs un dia sense que hagis d’enfrontar-te a algun repte o problema. Són el pa de cada dia. Neixen com bolets i et posen a prova sense pietat.

Et convido a plantar cara a les situacions difícils. Et convido a no tenir respecte als teus temors, a aixecar el cap i fer el pas endavant amb la convicció ferma que en sortiràs guanyador. És una magnífica forma d’accelerar el teu creixement personal i professional.

tracking