x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Triple de Sánchez

Finalment la corrupció i una forma de governar unidireccional sense diàleg li han passat factura al PP
Actualitzada 01/06/2018 a les 20:23
Les caramboles de la política han fet que Espanya doni un nou gir. La primera moció de censura de l’Espanya democràtica que prospera, per a sorpresa de la majoria del Partit Popular i diria del nou president del govern espanyol, que fa un any poc podia imaginar que acabaria a la Moncloa. Ni els més optimistes podien augurar-li aquesta victòria, almenys momentània, al Congrés de Diputats. Finalment la corrupció i una forma de governar unidireccional sense diàleg li han passat factura al PP. No, no tot s’hi val i no es pot governar amb tants diputats, exministres i alts càrrecs d’un partit polític condemnats. El govern de Pedro Sánchez no serà fàcil i haurà de fer funambulisme entre les demandes de cadascun dels grups que li ha donat suport. El discurs anticatalanista del PSOE haurà de virar i tenir la mà esquerra de pactar amb Podem. Aquesta és l’oportunitat de Sánchez d’agafar una talla política que se li ha resistit. Si ho fa bé, el PSOE tindria opcions en unes eleccions anticipades. Per contra, dona temps al PP per reorganitzar-se i limita l’ascens imparable de Ciutadans. Veurem si aconsegueix treure suc de la jugada, que de moment li ha sortit bé. Com sentia ahir durant les votacions de la moció de censura, Sánchez és una au fènix. Això han de pensar els seus mateixos companys de partit polític que el van fer dimitir de líder per haver-se’l de menjar després del suport de les bases en contra dels pronòstics.
  • #2 Ciutadana
    (02/06/18 18:30)

    De cap manera paso per alt la corrupció del PP ( per cert la sentència actual és de gent del govern Anar en la seva majoria), però que, emparant-se en aquest tema presenti una moció de censura, un partit, tant o més corrupte que el PP, com és el PSOE, ja te nassos la cosa! I que avui sigui president d'España un inepte i poc preparat per governar res ni ningú com el Sr. Sánchez, el típic arribista i trepa, sense escrúpols, que va segons bufa el vent... Cames ajudeu-nos!!! Pobra España i pobres de nosaltres, que depenem sobretot de l'economia dels veïns del sud!!!

    Respondre
  • #1 Jordi
    (02/06/18 10:31)


    Per escriure sobre un tema d'un altre país, es podria deixar a un costat la plena subjectivitat i fer un exercici de coneixement. És molt demanar per qui escriu desitjant que la contractin en la premsa del "país" veí, Catalunya, mai pensant que escriu per a Andorra?. Mèrits fa perquè la contractin en Tv3, ànim, i segueixi generalitzant el seu desconeixement i la seva visió partidista

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts